So en Combase werken samen

So Enterprise Services zal Combase in de toekomst ondersteuning bieden voor haar Posbox kassasysteem. Zowel klantgerichte diensten als de uitbreiding van resellers is het geformuleerde doel tussen de partners.

Combase AG zal in de toekomst samenwerken met Also Enterprise Services. Deze laatste zal de rol van “fulfilment partner” met betrekking tot de Posbox-diensten op zich nemen. Door de samenwerking draagt Combase verschillende taken over aan Also Enterprise Services, een dienstendivisie van het bedrijf Also.

Diensten voor POS-softwareoplossingen

De diensten omvatten de assemblage van de Posbox POS-systemen en de accessoires, de installatie en integratie bij de eindklant en de ingebruikname van het systeem. De dienstverlener is ook verantwoordelijk voor de eerste instructie in de bediening en de opleiding van de eindgebruikers. De serviceafdeling in Berlijn neemt het onderhoud en de verzorging van de systemen op zich en staat de Posbox-technici bij met ondersteunings- en servicezaken.

Opleiding en betrokkenheid van wederverkopers

Daarnaast wil Combase in samenwerking met Also Enterprise Services het verkoop- en servicepartnernetwerk voor het Posbox-systeem uitbreiden. De dienstverlener kan wederverkopers, zowel professionals als zij-instromers, opleiden en certificeren en aldus Combase in haar streven steunen. De reseller kan dan zelfstandig beslissen welke servicecomponenten door Also Enterprise Services worden uitgevoerd.

Digitalisering van de detailhandel

De reden die Thomas Freier, CEO van Combase, opgeeft voor de samenwerking tussen Combase en Also Enterprise Services is de toegenomen focus van het Combase-team op de verdere ontwikkeling van het Korona-kassasysteem, die de voortschrijdende digitalisering van de detailhandel via een cloudoplossing weerspiegelt.

.