BitTitan MSPComplete in de Cloud Marketplace van Also

Het IT services automation platform MSPComplete van BitTitan is nu ook beschikbaar in de Cloud Marketplace van de in Soest gevestigde distributeur Also. Ook is toegang tot de cloud migratie tool MigrationWiz geïntegreerd.

So breidt haar Cloud Marketplace uit met het BitTitan MSPComplete platform. Hierdoor krijgen kanaalpartners ook toegang tot MigrationWiz, een cloudmigratietool van BitTitan. Meerdere workflows, waaronder migratie van mailboxen, documenten en archieven, worden gecombineerd in één licentie.

Het MSPComplete-platform voor dienstverlening helpt gebruikers geïsoleerde IT-documentatie te standaardiseren en centraliseren, afzonderlijke taken te benchmarken, distribueren en controleren, en bedrijfsprocessen te automatiseren. Dit kan de consistentie, effectiviteit en schaalbaarheid vergroten, aldus Also.

Michael Gericks, senior vice president of consumptional business bij Also International Services, zegt: “Steeds meer bedrijven stappen over op de cloud om betere bedrijfsresultaten te behalen. Wat BitTitan te bieden heeft, is de ideale aanvulling voor dienstverleners om een beter overzicht te krijgen en de consistentie van hun dienstverlening te vergroten.”

“De oplossingen van BitTitan, die beschikbaar zijn voor IT-dienstverleners via de Also Cloud Marketplace, maken een soepele overgang naar de cloud mogelijk, evenals een uitgebreider overzicht en meer efficiëntie in de dienstverlening. Het resultaat is efficiëntere en winstgevendere bedrijven,” aldus Emily Fowler, Strategic Alliances Manager bij BitTitan.

Een gratis webinar getiteld “Automating Your Migration and IT Services in the EU and Germany Cloud with BitTitan MigrationWiz + MSPComplete” vindt plaats op 27 februari van 16.00 tot 17.00 uur. Registratie voor het BitTitan webinar is online via So.

BitTitan is in Duitsland al verkrijgbaar via drie distributeurs. Eind 2015 kondigde Tech Data de samenwerking met de automatiseerder aan. Sinds vorig jaar werkt BitTitan ook samen met Arrow en de distributeur Ingram Micro.