Bridgerton 2: Filmen voorbij en nieuwe onthullingen van hoofdrolspeelster

Het tweede seizoen van Bridgerton is nu aan het filmen en de hoofdrolspeelster geeft nieuwe onthullingen over Shondaland’s Netflix tv-serie

Na de getroebleerde romance tussen de hertog van Hastings en de mooie Daphne, zal het tweede seizoen van Bridgerton zich richten op een nieuw liefdesverhaal. Fans kunnen niet wachten om alle details te weten te komen, en een van de actrices geeft nieuw inzicht nu het filmen zo goed als voorbij is.

Shonda Rhimes, de bedenker van Bridgerton, dat deel uitmaakt van de hitserie van Shondaland, sprak al over het tweede seizoen. In een interview met Variety legde Rhimes uit dat seizoen twee zich zal richten op het liefdesverhaal tussen Anthony Bridgerton, de tweede zoon van de familie, en Kate Sharma. Ondertussen heeft Nicola Coughlan, de actrice die Penelope Featherington speelt, onthuld dat ze de seizoensfinale heeft opgenomen, die zeer intens en dramatisch zal zijn. Kortom, dit nieuwe seizoen van Bridgerton 2 zal nieuwe wendingen brengen, iets wat Rhimes-fans zijn gaan verwachten, na gewend te zijn geraakt aan succesvolle series als Grey’s Anatomy.

Bridgerton 2: actrice onthult

Ondanks onderbrekingen door een Covid-19-infectie op de set en een sterfgeval dat de productie beïnvloedde, zijn de opnames voor Bridgerton seizoen twee tot een einde gekomen. Dit is onthuld door actrice Coughlan, die Penelope speelt, ook bekend als Lady Whistledown, de briljante roddelschrijfster uit seizoen één die de avonturen van de high society vastlegt.

De actrice onthulde dat haar personage in de nieuwe afleveringen vooral zal omgaan met Colin Bridgerton en beste vriendin Eloise Bridgerton, die zich voorbereidt op haar sociale debuut. Voor het tweede seizoen onthulde Coughlan in een interview met RadioTimes dat er enkele moeilijk te verteren scènes zullen zijn, wat voor een dramatische finale zal zorgen.

Bridgerton 2: seizoennummer

Het publiek zal volgens de actrice niet teleurgesteld zijn over de wending die het verhaal neemt, ook al moest ze afscheid nemen van de hertog van Hastings, gespeeld door Regé-Jean Page. De knappe en rebelse hertog zal namelijk niet terugkeren in het tweede seizoen van Bridgerton, zoals ook bevestigd in een interview door Rhimes. De reden is simpel: seizoen twee zal zich richten op Anthony en zijn liefde voor Kate Sharma, het nieuwe personage dat zich bij het bedrijf voegt.

Rhimes onthulde ook haar intenties voor de tv-serie, die al is verlengd tot seizoen vijf: er een anthologieserie van maken, waarin elk van de seizoenen zich richt op een van de broers en zussen van de Bridgerton-familie. En aangezien er acht broers en zussen zijn, lijkt het nu al bevestigd dat de serie naar een achtste seizoen zal gaan om alle verhalen van intriges en liefde van de high society familie te vertellen.