Bridgerton 2: wie zijn de nieuwe personages

Het tweede seizoen van Bridgerton keert in 2022 terug op Netflix. De eerste beelden waarop de nieuwe personages te zien zijn

Het tweede seizoen van Bridgerton zal pas in 2022 op Netflix verschijnen, omdat we weten dat de pandemie en de veiligheidsmaatregelen die zijn genomen om de cast te behouden, hebben gezorgd voor een grote vertraging in de productie van nieuwe afleveringen. Nu gaat het echter snel, en Netflix heeft een preview van seizoen twee vrijgegeven.

De auteurs van het eerste live streaming-evenement op het Netflix-platform onthulden de paar seconden van het nieuwe seizoen van Bridgerton: dankzij Tudum en de paar seconden video waren de fans tevreden met hun anticipatie. Bridgerton heeft het publiek letterlijk voor zich gewonnen met zijn eerste seizoen. De avonturen van Daphne en de graaf maken plaats voor de oudere broer Anthony Bridgerton en Kate Sharma. De eerste beelden die het platform heeft vrijgegeven tonen het debuut van drie nieuwkomers: Simone Ashley, Charithra Chandran en Shelley Conn, die de rollen zullen spelen van de zusjes Sharma, Kate en Edwina, en hun moeder Mary.

De nieuwe personages

Het tweede hoofdstuk van Bridgerton ontleent zijn inspiratie aan de romansaga van schrijfster Julia Queen en in dit geval aan Bridgerton – The Viscount Who Loved Me, dat als centraal thema heeft de zoektocht naar liefde van de kant van de oudere broer Anthony. Net als in de roman heeft Anthony in Bridgerton 2 aanvankelijk iets met Edwina, de jongste telg van de familie Sharma.

Andy’s aandacht voor het jonge meisje is van korte duur. Hij is letterlijk in de ban en de vonken vliegen over tussen hem en Kate Sharma, zijn oudere zus. Een eigenzinnige en intelligente vrouw van Indiase afkomst. Kate wordt gespeeld door Simone Ashley, een bekend gezicht voor het Sex Education-publiek.

De heer Anthony Bridgerton ondergaat in dit vervolg van de serie een ware mutatie: van een man die totaal geen interesse heeft in liefde en relaties naar een man die verliefd is en in communicatie staat met zijn gevoelens en emoties.

De familie Sharma

Na publicatie van de eerste foto’s en previews beschreef het platform de profielen en kenmerken van de vrouwen in de familie Sharma. Kate, de oudste zus zal de meest koppige en eigenwijze zijn. Een edelvrouw met een scherpe intelligentie en een onafhankelijke geest. Kate hoopt liefde te vinden voor haar jongere zus Edwina. De jongste van het gezin is een jonge vrouw, nog onvolwassen en naïef, maar perfect voor haar debuut in de maatschappij: charmant en vriendelijk. Edwina weet ook wat ze wil: ware liefde.

Haar moeder, Mary Sharma, had ware liefde en is daarvoor weggelopen. Toen zij jong was, werd zij verliefd op een onbekende koopman en ging met hem weg, waarbij zij afstand deed van alles, van titel en adel. Mary was namelijk de dochter van een graaf en bij haar terugkeer, voor het debuut van haar dochters in de Londense samenleving, wordt ze als een vreemde in die wereld beschouwd, juist vanwege de keuze die ze in het verleden heeft gemaakt.

Wacht je op het tweede seizoen in 2022, bedenk dan dat de serie door Netflix al is verlengd voor het derde en vierde.