Michael Telecom breidt TC-portfolio uit

De distributeur Michael Telecom verkoopt vanaf nu de SIP trunk producten van de internet- en telefonieprovider Easybell. Met deze samenwerking breiden beide bedrijven hun marktaanwezigheid in de ICT-sector verder uit.

Michael Telecom en Easybell werken met onmiddellijke ingang samen. Partners van de in Bohmt gevestigde distributeur kunnen nu de SIP trunk producten van de internet- en telefoonprovider op de markt brengen. Deze worden naar verluidt gekenmerkt door een hoge mate van compatibiliteit met vele ICT-systeemaanbieders, alsmede door flexibele contractvoorwaarden en een breed scala van functies. Bovendien biedt Easybell ook VDSL aan als bijkomend product.

Met de opname van Easybell in het programma breidt Michael Telecom zijn aanbod aan ICT-producten uit. Voor dealers heeft de distributeur een aantrekkelijk prijsmodel samengesteld met lonende verdienmogelijkheden. Bovendien wordt de veilige beschikbaarheid van Easybell gegarandeerd door een geo-redundante infrastructuur.

Oliver Hemann, directielid bij Michael Telecom, juicht de samenwerking toe: “Wij zijn verheugd Easybell als nieuwe partner aan boord te mogen verwelkomen en bieden onze partners daarmee een nieuw pakket op het gebied van SIP trunks.”