Windows 10 Creators Update, release verwacht in april

Na de release van de laatste bètaversie heeft Microsoft de testfase afgesloten en is klaar om de nieuwste Windows 10-update officieel uit te brengen

Na de grootse onthulling tijdens het evenement dat in oktober 2016 werd gehouden, heeft Microsoft officieel de testfase afgesloten en is klaar om de Windows 10 Creators Update in maart-april van dit jaar uit te brengen.

Er wordt met spanning uitgekeken naar de nieuwe update van Microsofts besturingssysteem, die naar verwachting aanzienlijke verbeteringen zal brengen in de functies van Windows 10. Daartoe behoort een spelmodus die alle personal computers in staat zal stellen zich automatisch aan te passen aan de eisen van videospelletjes. De nieuwe functie maakt deel uit van een groter project dat door Microsoft wordt ontwikkeld en waarbij het bedrijf uit Redmond naar verwachting de e-sportsector zal betreden, inclusief de mogelijkheid om met de Xbox One-console één enkel gamingplatform te creëren.

Windows 10 Creators Update

Maar de nieuwe functies gaan niet alleen over de nieuwe “gamemodus”. De Windows 10 Creators Update brengt ook de nieuwe versie van Paint met zich mee, ’s werelds populairste fotobewerkingsprogramma. De software moet de mogelijkheid ondersteunen om 3D-beelden te bewerken en te creëren en deze rechtstreeks naar uw printer te sturen. Dankzij de functie My People hebt u de online profielen en e-mailadressen van uw vrienden en collega’s binnen handbereik. Tot slot zal Windows 10 Creators Update zowel augmented reality als virtual reality ondersteunen, waarbij de laatste functie speciaal is ontworpen voor de nieuwe VR-visors die Microsoft eind 2017 op de markt zal brengen.

.