ALSO loopkoorts aan de Möhne-See

Bijna 100 ALSO medewerkers namen deel aan de Sparkasse bedrijfsloop aan de Möhne-See. De directie was verbaasd over het enthousiasme van haar medewerkers voor het hardlopen.

Het parcours van iets minder dan 6,5 km direct aan de oever van het Möhne-meer kon als hardloper of nordic walker worden afgelegd. De bedrijfsleiding staat bekend om zijn gemeenschapszin en veel motivatie. Het evenement was met 4.000 lopers volgeboekt en premium sponsor ALSO was voor het eerst met deze grote groep vertegenwoordigd!

Helaas was de weergod op de dag van het evenement niet echt in een “zonnige” stemming. Het regende en stormde en zowel het evenemententerrein als het start- en finishterrein leken op een groot waterlandschap.

De ALSO-medewerkers die arriveerden, zochten meteen beschutting tegen de regen in de ALSO-paviljoens en konden ideeën uitwisselen met collega’s, de laatste tips en tactieken bespreken of zich versterken met fruit en drankjes.

Ternauwernood behaalden zij de derde plaats in het teamklassement voor de groep met de meeste deelnemers. Maar op 11 juli 2018 is er weer een kans om precies deze prijs te winnen tijdens de bedrijvenloop!