Poly ontvangt certificering voor Zoom Rooms

De UC-fabrikant Poly ontvangt certificering met het Zoom Rooms kamersysteem. Tot nu toe zijn de Studio X30 en X50 videostaven en het Poly G7500 videoconferentiesysteem gecertificeerd voor de samenwerkingsoplossing.

Poly breidt zijn portfolio uit van face-to-face communicatie- en samenwerkingsapparaten die kunnen bogen op Zoom Rooms-certificering. Zoom Rooms is een op software gebaseerd ruimtesysteem voor audioconferenties, draadloze schermdeling en videoconferenties.

Vanaf nu zijn de Studio X30 en X50 videostaven en het Poly G7500 videoconferentiesysteem hiervoor gecertificeerd. Poly biedt dus native video-, audio- en headsetproducten die speciaal zijn ontworpen voor de toepassingen van Zoom, zoals Rooms, Meetings en Phone.

De op Android gebaseerde technologieën bieden native Zoom Rooms-functionaliteit en kunnen volledig worden beheerd via Zoom Device Management (ZDM). Daarnaast zijn er intelligente functies, zoals luidspreker- en gespreksopvolging, NoiseBlockAI en Acoustic Fence om ongewenst achtergrondgeluid te blokkeren, ontworpen om de samenwerking te verbeteren. Bovendien zijn er nu Zoom-hardware en -software beschikbaar voor IT-managers.