ISP en Julitec sluiten distributieovereenkomst

International Software Partners (ISP) en softwarefabrikant Julitec zijn nu distributiepartners. ISP breidt hiermee zijn softwareportfolio op het gebied van adres- en documentbeheer uit.

International Software Partners (ISP) breidt zijn productportfolio uit met de oplossingen van de softwarefabrikant Julitec. De nadruk ligt op customer relationship management (CRM) en document management software (DMS).

“In de huidige markten, waar positieve ontwikkelingen grotendeels alleen worden bereikt door een concurrent te verdringen, wordt het onderwerp klantenbinding en klantenbeheer steeds belangrijker. Door de softwareoplossingen van Julitec aan ons portfolio toe te voegen, kunnen wij onze resellers nu een bredere selectie aan CRM-, klant- en adres- en documentbeheeroplossingen bieden,” zegt Robert Ebner, Managing Director bij ISP.

De Julitec-CRM-software ondersteunt alle routineactiviteiten van klanten- en prospectzorg. Julitec-Contact is een adressenbestand dat naar behoefte kan worden aangevuld met diverse extra functies, zoals Factuur voor facturering, Project voor projectbeheer, Helpdesk voor ticketbeheer, Evenement voor evenementenorganisatie of Club voor verenigingsbeheer.

Het derde kernproduct is Julitec-DM. De oplossing voor document- en kennisbeheer kan ook worden aangevuld met extra modules, bijvoorbeeld met Julitec-Workflow voor het automatiseren van workflows.