Video-oplossingen voor het thuiskantoor

Poly lanceert met de Studio P-serie een productlijn speciaal voor het thuiskantoor. Het omvat een camera, een vergaderdisplay, een videobalk en een bundel webcam en handsfree-kit of headset.

Op advies van de federale regering werken veel werknemers in de tweede harde lockdown weer op kantoor aan huis. Speciaal ontworpen voor de eisen van thuiswerken, introduceert Poly de Studio-P serie. Het bestaat uit de Studio P5 webcam, de Studio P15 videobar en het Studio P21 beeldscherm. Daarnaast is er de Studio P5 Kit, een bundel van een camera en audio-oplossing.

Vergaderingsdisplay en videobalk

Het Studio P21-vergaderingsdisplay is speciaal ontworpen voor videoconferenties. Hij meet 21 inch en bevat een camera met audio. Het heeft ook ingebouwde dynamische omgevingsverlichting die zich automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden om het uiterlijk van de gebruiker en de algehele videokwaliteit te verbeteren. Bovendien heeft het scherm een USB-poort, zodat het werkt met elke video-app op een pc of laptop. De Studio P21 is verkrijgbaar voor US$815 (RRP).

Met de Studio P15 breidt de fabrikant zijn portfolio van videobars uit. Het videosysteem van 425 x 65 x 78 millimeter kan video’s in 4K overbrengen. Het beschikt ook over automatische cameraframing, waarbij de camera de spreker volgt zodat hij of zij altijd in het midden van het beeld staat. De geïntegreerde luidsprekers en array-microfoon hebben AI-functies zoals NoiseBlock, dat ongewenst achtergrondgeluid blokkeert. Studio P15 is gecertificeerd voor zowel Zoom als Microsoft Teams en is verkrijgbaar voor 600 US dollar (RRP).

Poly Studio P5 Kit

De thuiskantoorbundel Studio P5 Kit bestaat uit een video- en audio-oplossing. De video-oplossing is de Studio P5 webcam, die een resolutie heeft van 1.080 x 720 pixels. Het heeft ook 4x digitale zoom, een geïntegreerd privacyscherm, een richtmicrofoon en geïntegreerde USB-aansluiting voor headsets. De camera is verkrijgbaar voor 130 dollar (RRP).

Daarnaast hebben gebruikers de keuze tussen een headset of een handsfree-kit. U kunt kiezen uit de bedrade Blackwire 3210, de Blackwire 3325 of de draadloze Voyager 4220 UC. Als alternatief kan de Poly Sync 20+ handsfree kit worden gekozen die bij de camera past. De Poly Studio P5 Kit is verkrijgbaar vanaf 150 US dollar (RRP).