Europa League, Torino – Debrecen: hoe te kijken via streaming en tv

Ontdek waar je Torino – Debrecen van Europa League live kunt streamen op smartphones, computers en tablets

Voor Torino is de tijd van vriendschappelijke wedstrijden voorbij: vandaag tegen Debrecen begint officieel het seizoen 2019-2020. De ploeg van Mazzarri neemt het in de eerste ronde van de tweede voorronde van de Europa League op tegen de Hongaren van Debrecen. Torino had op het veld niet het recht gekregen om deel te nemen aan de tweede Europese competitie, maar ze werden opnieuw geplaatst in de plaats van AC Milan die afzag van deelname aan de Europa League 2019-2020.

Torino wil de groepsfase van de tweede Europese competitie bereiken en daarom zijn ze eerder dan de andere teams begonnen met de voorbereiding. Het doel is om in augustus in vorm te zijn, wanneer ze de laatste kwalificatieronde zullen spelen. Tegen Debrecen mag het geen ingewikkelde wedstrijd worden, daarvoor is het verschil tussen de twee formaties te groot. Mazzarri wil echter geen risico nemen en zet de best mogelijke formatie in met Belotti in de aanval. Als de Giallorossi de tweede ronde halen, moeten ze het opnemen tegen de winnaar van Shakhtyor Soligorsk-Esbjerg.

Torino – Debrecen wordt live uitgezonden op SkySport Uno (201). De wedstrijd kan ook worden gestreamd op SkyGo, maar alleen voor Sky-abonnees.

Europa League-kwalificatieduels, Torino – Debrecen: speelschema

Torino – Debrecen trapt om 21:00 uur af.

Torino (3-4-2-1): Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; De Silvestri, Meitè, Baselli, Ansaldi; Iago Falque, Berenguer; Belotti.

Debrecen (4-4-2): Nagy; Szatmári, Pávkovics, Tőzsér, Ferenczi; Haris, Takács, Varga, Kusnyir; Szécsi, Trujić.

Waar op tv te zien Torino – Debrecen

De eerste etappe van de tweede kwalificatieronde van de Europa League 2019-2020 tussen Torino en Debrecen wordt uitgezonden door Sky op SkySport Uno (201). De live-uitzending van de wedstrijd begint om 21:00 uur, maar wordt voorafgegaan door de voorwedstrijd.

Hoe kijk je naar Torino – Debrecen live streaming

Torino – Debrecen zal ook beschikbaar zijn in live streaming op SkyGo, het on-demand platform van de satellietomroep. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet u echter een Sky-abonnee zijn.

Om Torino – Debrecen via streaming te bekijken, moet u SkyGo opstarten en uw inloggegevens invoeren. Op de homepage, klik op Dirette en selecteer dan SkySport Uno. Klik nu op het Play icoontje en binnen een paar seconden begint de streaming van Torino – Debrecen.