Hoe de voorrondes van de Europa League live streaming te bekijken

Volgens SkyGo zal Milan de enige ploeg zijn die deelneemt aan de voorrondes van de Europa League: hier is hoe je de wedstrijden van de Rossoneri live streaming kunt bekijken

De Europa League is weer klaar om te beginnen en dat doet het met de voorrondes om de achtenveertig teams te kiezen die zullen deelnemen aan de groepsfase. Vanaf de derde voorronde doet ook Milan mee: de wedstrijden van de Rossoneri zijn ook te streamen via het SkyGo-platform en de TV8-website, het digitale kanaal van Sky Italia.

Na een paar jaar afwezigheid van de Europa Cup is Milan weer terug om mee te dingen naar een continentale trofee en dat doen ze met grote ambities. Dankzij de nieuwe Chinese eigenaar heeft de club in Via Turati tijdens de zomercampagne meer dan 200 miljoen uitgegeven, waardoor het gezicht van de ploeg volledig is veranderd. De meest opzienbarende aankoop was ongetwijfeld Leonardo Bonucci, de verdediger van het Italiaanse nationale elftal en Juventus, die voor 40 miljoen euro naar Milaan verhuisde. De Milanese ploeg zal hun Europa League-avontuur moeten beginnen vanaf de derde voorronde, op grond van hun zesde plaats in de competitie.

De televisierechten van de Europa League 2017/2018 zijn gekocht door Sky, dat de hele competitie uitzendt op het satellietplatform. Een wedstrijd op donderdag tegen een van de betrokken Italiaanse ploegen (momenteel AC Milan, Lazio en Atalante, waarbij de laatste twee zich reeds voor de groepsfase hebben geplaatst) zal gratis worden uitgezonden op TV8, het digitale terrestrische kanaal van Sky. De voorrondes van de Europa League 2017/2018 worden ook uitgezonden op Sky: om Milaan live te volgen kunt u SkyGo of de website van TV8 raadplegen.

Hoe volgt u Milaan-Craiova live streaming op SkyGo

In de derde voorronde zal Milan het opnemen tegen het Roemeense Craiova. Om Milaan-Craiova live te kunnen volgen, zowel de heen- als de terugwedstrijd, moet je verbinding maken met het SkyGo-platform, dat zowel voor computers als voor smartphones en tablets beschikbaar is. Nadat u bent ingelogd, moet u verbinding maken met een van de kanalen die de wedstrijd zullen uitzenden. Om Milaan-Craiova te kunnen volgen, dient u een abonnement te hebben op het Sporto- of Calcio-pakket.

Als Milan door de ronde heen komt, zal het de play-off voor de groepsfase moeten doorstaan. Ook dit jaar zal de voorronde van de Europa League 2017/2018 live gestreamd worden op het online platform van Sky.

Hoe kijk je naar Milaan-Craiova live streaming gratis op Tv8

Sky heeft ook besloten om de wedstrijd van Milan free-to-air uit te zenden op digitaal terrestrisch kanaal Tv8. De fans die thuis niet comfortabel op de bank kunnen zitten, kunnen de Europa League-voorwedstrijd tussen Milaan en Craiova volgen in livestreaming op de website van Tv8.

Hoe livestreaming van de voorrondes van de Champions League 2017/2018 te bekijken

.