Bekijk PSG – Napoli in Champions League live streaming gratis

Een andere grote uitdaging voor Napoli, na Liverpool in de Champions League is er Buffon’s PSG, hier is hoe je de wedstrijd in live streaming gratis kunt volgen

Na de overwinning op Liverpool wordt Napoli opgeroepen tot een ander huzarenstukje in de Champions League tegen PSG in het Parc des Princes in Parijs. Een wedstrijd die de Partenopei in staat zou kunnen stellen om de top van het klassement van groep C te veroveren en die vonken belooft. Als je niet thuis bent, maar geen seconde van de wedstrijd wilt missen, is hier hoe je PSG-Napoli gratis live kunt kijken op je smartphone, tablet of computer.

Voor coach Ancelotti is het een terugkeer naar het verleden: de Napoli-coach coachte twee seizoenen in Parijs en won een Ligue 1. Aan de andere kant van het hek staat echter Edinson Cavani, de onvergetelijke Uruguayaanse spits die het zo goed deed in San Paolo. Een nederlaag tegen Napoli kan hen al duur komen te staan in termen van kwalificatie, en dus zal de Italiaanse ploeg er alles aan moeten doen om op speeldag drie van de Champions League ten minste een gelijkspel te behalen, om op koers te blijven voor de competitie. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen, hier zijn de tijden die u in uw agenda moet noteren en hoe u de wedstrijd PSG-Napoli live in streaming op onze elektronische apparaten kunt bekijken in slechts een paar klikken.

PSG-Napoli Champions League: tv-schema’s

De wedstrijd PSG-Napoli in de Champions League van 2018 wordt exclusief live uitgezonden op Sky Sports. De afspraak is vastgesteld op woensdag 24 oktober 2018 om 21.00 uur. De kanalen die in de memo moeten worden gemarkeerd om de wedstrijd op de beroemde betaaltelevisie te bekijken, zijn: Sky Sport Arena (kanaal 204) en op kanaal 253.

Hoe live streaming te kijken op Sky Go PSG-Napoli van de Champions League 2018

Als we abonnee zijn van Sky Sport maar tijdens de wedstrijd niet comfortabel thuis op de bank voor onze televisie zullen zitten, moeten we niet wanhopen. We kunnen de Azzurri van Ancelotti nog steeds steunen vanaf een smartphone, tablet of notebook. Hoe? Simpel. Gebruik het platform voor streaming en on-demand SkyGo. We kunnen verbinding maken met de officiële website of de applicatie downloaden van de App Store en Google Play Store. Zodra de dienst is gestart, moeten we onze inloggegevens invoeren, die gekoppeld zijn aan onze Sky-account. Eenmaal binnen op het Sky Go platform gaan we naar de kanalen die PSG-Napoli uitzenden en dat is het, we zijn klaar om alle opwinding van de Champions League te volgen. Als u PSG v Napoli niet live op Sky Go kunt bekijken, kunt u de live stream op Virgilio Sport volgen.