Hoe kijk ik Meraviglie – La Penisola dei tesori op televisie en streaming

Vanaf 4 januari 2020 begint “Meraviglie – La Penisola dei tesori”, het programma van Alberto Angela gewijd aan de schoonheden van Italië, weer

Op zaterdag 4 januari om 21.00 uur:20 op Rai 1 “Meraviglie – La Penisola dei tesori”, het programma onder leiding van Alberto Angela dat nu aan zijn derde editie toe is en dat de afgelopen jaren veel succes heeft gekend op de TV en uitstekende commentaren van de critici heeft gekregen. Ook dit jaar zal het programma vergezeld gaan van Alberto Angela om de mooie en minder bekende plekjes van Italië te ontdekken.

De derde editie zal vier afleveringen bevatten, elk gewijd aan een stad in Italië. We beginnen op 4 januari met een aflevering gewijd aan de schoonheid van Capri, voordat we verder gaan naar Turijn en Rome. In de volgende afleveringen neemt Alberto Angela ons mee naar de daken van de Basiliek van San Marco in Venetië, het Palazzo Vecchio in Florence en de Etna op Sicilië. Het programma wordt live uitgezonden op Rai 1 en is ook te zien in gratis streaming op RaiPlay, het on demand-platform van Rai. Daarnaast zendt State TV ook  “Meraviglie – La Penisola dei tesori” in 4K-resolutie uit op het Rai 4K-kanaal dat beschikbaar is op het satellietplatform tivùsat.

Hoe te kijken  “Meraviglie – La Penisola dei tesori” in 4K

Het succes van eerdere edities heeft State TV overtuigd om  “Meraviglie – La Penisola dei tesori” in UltraHD-resolutie uit te zenden. Het 4K-kanaal van Rai is alleen beschikbaar op het satellietplatform tivùsat. Om Rai 4K te kunnen kijken, is een decoder en een televisietoestel met UltraHD-resolutie nodig. Bovendien moet de antenne gericht zijn op de Hot  Bird-satelliet van Eutalsat.

Welke zender te zien  “Meraviglie – La Penisola dei tesori” op TV

“Meraviglie – La Penisola dei tesori” wordt uitgezonden op Rai 1 op zaterdagavond om 21:20 uur. Het programma zal niet alleen in 4K beschikbaar zijn, maar ook in SD- en HD-resolutie worden uitgezonden. Om het programma te bekijken hoeft u alleen maar af te stemmen op Rai 1.

Hoe te kijken  “Meraviglie – La Penisola dei tesori” in gratis streaming

Voor fans die uit zijn en Alberto Angela niet op tv kunnen zien, is er de mogelijkheid om  “Meraviglie – La Penisola dei tesori” in gratis live streaming te volgen op RaiPlay, het streamingplatform van Rai. U hoeft geen abonnement te betalen, maar u moet wel geregistreerd zijn.

Om “Meraviglie – La Penisola dei tesori” in gratis streaming te bekijken, start u de RaiPlay-applicatie, voert u uw inloggegevens in en klikt u op het vakje voor het programma op de startpagina. Na een paar seconden begint het programma te streamen.