Hoe kijk je naar Milan – Benfica live streaming voor gratis en tv

Zoek uit waar je Milan – Benfica in de International Champions Cup kunt kijken voor gratis streaming en tv. De aftrap is om 21.00 uur

Tweede wedstrijd in de International Champions Cup voor de nieuwe ploeg van Marco Giampaolo uit Milaan. Na het verlies in de openingswedstrijd tegen Bayern München, zijn de Rossoneri op zoek naar hun eerste belangrijke overwinning van het seizoen. De tegenstander, echter, is niet gemakkelijk. Benfica ligt qua voorbereiding iets voor en heeft tot nu toe hun twee wedstrijden in dit zomertoernooi (tegen Chivas en Fiorentina) gewonnen.

Acc Milan 2019-2020 is nog een open bouwput. Tot dusver zijn de aanwinsten van Krunic en Bennacer van Empoli en Theo Hernandez van Real Madrid bekendgemaakt. Milan is echter nog steeds op zoek naar een aanvallende speler die het verschil kan maken in het driekwart. Er is veel gesproken over Correa van Atletico Madrid, maar de onderhandelingen zijn momenteel in een impasse: Milan moet eerst verkopen voordat het kan kopen. Om die reden vertrekt Cutrone richting Wolverhampton voor een bedrag van bijna 20 miljoen euro. Andrè Silva staat ook op de lijst van vertrekkers, maar heeft de fysieke tests met Monaco niet doorstaan.

Milaan – Benfica is een exclusief Sportitalia dat de wedstrijd zal uitzenden op kanaal 60 van de digitale ether. Voor de fans is er de mogelijkheid om Milaan – Benfica in streaming te zien op de website van Sportitalia. Voor degenen die een smart-tv hebben die is aangesloten op internet, ondersteunt Sportitalia de nieuwe HbbTV-standaard, waarmee u kunt communiceren met de inhoud van het sportkanaal en Milaan – Benfica in hoge definitie kunt bekijken.

Internationale Champions Cup 2019, Milaan – Benfica: tijdschema

De aftrap van Milaan – Benfica is vastgesteld op 21:00 uur Italiaanse tijd. De wedstrijd wordt gespeeld in het Gillette Stadium in Foxborough.

De vermoedelijke opstellingen van Milaan – Benfica

Milaan (4-3-1-2) Donnarumma; Conti, Strinic, Gabbia, Calabria; Borini, Biglia, Calhanoglu; Maldini; Castillejo, Piatek.

Benfica (4-4-2) Valchodimos; Grimaldi, Ferro, Dias, Tavares; Caio, Gabriel, Florentino, Pizzi; Sefrovic, De Tomas.

Waar op tv te zien Milaan – Benfica

Milaan – Benfica, de International Champions Cup-wedstrijd, wordt uitgezonden op Sportitalia HD, kanaal 60 van de digitale ether. De voorwedstrijd moet om 20:00 uur beginnen.

Milan – Benfica: waar te bekijken via streaming

Milan – Benfica is ook beschikbaar in gratis streaming op de website van Sportitalia. U hoeft niet geregistreerd te zijn of te betalen voor een abonnement, u hoeft alleen maar een apparaat met een internetverbinding te gebruiken.

Om Milaan – Benfica in gratis streaming te kijken, moet u de Sportitalia-website starten op de browser van uw smartphone of computer en wachten tot de startpagina is geladen. Klik dan op “Bekijk streaming” in de Sportitalia HD box en binnen een paar seconden zal de streaming van AC Milan – Benfica beginnen.