Intesa Sanpaolo, thuisbankierservice werkt niet

Sinds 8:00 uur op 2 december hebben veel gebruikers geen toegang meer tot de thuisbankierservice van Intesa Sanpaolo: dit is wat er gebeurt

Problemen met de thuisbankierservice van Intesa Sanpaolo: sinds de vroege uren van vanochtend (2 december 2019) melden sommige gebruikers dat ze geen toegang meer hebben tot hun lopende rekening en geen transacties meer kunnen uitvoeren. Op dit moment zijn de redenen voor de inefficiëntie niet bekend, maar technici van Intesa Sanpaolo werken eraan om het zo snel mogelijk op te lossen.

Volgens de getuigenissen van sommige gebruikers doet het probleem zich voor bij het invoeren van de credentials van je Intesa Sanpaolo-account, zowel op de website als vanuit de app. Na het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord verschijnt een bericht op het scherm met de tekst “Generic error”. In andere gevallen is het wel mogelijk om in te loggen, maar is de navigatie erg traag en is het onmogelijk om de dienst te gebruiken. In de praktijk heeft de thuisbankdienst van Intesa Sanpaolo de laatste uren niet gewerkt. Het is niet de eerste keer dat dergelijke problemen zich in de afgelopen maanden hebben voorgedaan, maar ze zijn altijd binnen enkele uren opgelost.

Waarom Intesa Sanpaolo home banking niet werkt

Onmogelijkheid om verrichtingen uit te voeren, algemene vertraging bij de toegang tot uw profiel: dit zijn de problemen die de afgelopen uren zijn gemeld door gebruikers van Intesa Sanpaolo die geen gebruik kunnen maken van de home banking-dienst. De redenen voor de inefficiëntie zijn ons niet bekend, ook al omdat Intesa Sanpaolo er niet echt onder lijdt: de problemen zijn verschillend naar gelang van de gebruiker. We zullen de situatie blijven volgen en u op de hoogte houden: in de komende uren zullen we zeker meer weten.

Update om 19:00 uur. De problemen zijn opgelost.