Hoe controleer ik Wind krediet

Heeft u net een Wind SIM geactiveerd? Een van de eerste dingen om te doen is de details van het aanbod te controleren, met inbegrip van uw resterende krediet. Gelukkig biedt deze operator zijn klanten de MyWind-app aan. Dit is een zeer handig hulpmiddel om uw gegevens te controleren.

Naast de app zijn er nog een aantal andere manieren om uw Windtegoed te controleren: via sms, een telefoontje naar de klantenservice of de gemeenschappelijke ruimte op de website. Met deze oplossingen kunt u niet alleen nagaan hoeveel krediet u hebt, maar ook hoeveel sms’jes u hebt verzonden, hoeveel belminuten u in de maand hebt gemaakt, hoeveel Giga u hebt opgebruikt, welk type aanbieding u actief hebt, enzovoort. Bovendien kunt u te weten komen hoeveel dagen er nog resteren tot uw aanbod wordt verlengd en wanneer u uw telefoon moet herladen, zodat u niet onvoorbereid bent. De te volgen procedures zijn zeer eenvoudig en stellen u in staat uw Wind-krediet in slechts enkele stappen te achterhalen.

Hoe uw Wind-krediet te controleren met een telefoontje

De eerste manier om uw krediet te controleren is contact op te nemen met de klantenservice.

Het bellen van het nummer maakt spraakassistentie mogelijk, die ook in het buitenland bereikbaar is. Als u vanuit het buitenland belt, toets dan *124*4242. Binnen enkele seconden krijgt u een telefoontje met alle informatie die u nodig hebt.

Als u vanuit Italië belt, toets dan 4242. Je krijgt onmiddellijk toegang tot de stem die je zal begeleiden om te weten te komen hoeveel geld je in je SIM hebt. Het nummer om uw krediet te weten te komen is momenteel 2, maar dit kan veranderen, dus let op de stemaanwijzingen. U kunt ook *123# op het toetsenbord intoetsen en een gesprek tot stand brengen. U zult een bericht ontvangen met uw resterende krediet. Als u geen melding krijgt, bevindt u zich waarschijnlijk in een gebied met een zwak signaal.

Controleer uw Wind-krediet met een sms

Als u klant bent bij Wind, kunt u uw krediet gratis controleren door een sms te sturen. Sms SALDO naar 4155 en binnen enkele seconden ontvangt u een antwoord met de gewenste informatie.

Controleer uw Windtegoed via de Gemeenschappelijke ruimte van de website

Heeft u een computer tot uw beschikking? Werkt u in een kantoor en heeft u een snelle verbinding via uw browser? Dan zal het zeker heel gemakkelijk zijn om toegang te krijgen tot de gemeenschappelijke ruimte van de Wind-website om alle informatie te controleren die u nodig hebt.

Na het inloggen komt u in uw persoonlijke profiel, dat ook een sectie bevat die niet alleen uw resterende krediet laat zien, maar ook het gebruikte verkeer. Hier vindt u ook een speciale pagina voor het opladen van uw telefoon.

Controleer uw beltegoed met de MyWind app

De telefoonoperator reserveert voor zijn klanten een app die onmiddellijk toegang biedt tot al hun persoonlijke gegevens. De MyWind-app is gratis en compatibel met iOS- en Android-besturingssystemen. Ook in dit geval moet u, nadat u het op uw telefoon hebt geïnstalleerd, inloggen door uw inloggegevens in te voeren.

Op het beginscherm wordt onmiddellijk uw beschikbare saldo weergegeven en ook in dit geval kunt u al uw bewegingen controleren en uw mobiele telefoon opwaarderen.