Ilias, iPhones zijn terug op de site: hoe ze te kopen

De iPhone Xr, de budget smartphone van Apple, is terug op de site van Ilias. Hier leest u hoe u hem kunt bestellen

Sinds enkele maanden verkoopt Iliad ook smartphones op zijn website. Dit is een gangbare praktijk bij telefoonexploitanten: om klanten aan zich te binden, wordt gebruikers de mogelijkheid geboden mobiele telefoons tegen gunstige prijzen te kopen. Iliad begon het experiment door zich te richten op het beste wat de markt te bieden heeft: iPhones. In de online winkel zijn de iPhone Xs Max, de iPhone Xs en de iPhone Xr te vinden, tot een paar dagen geleden de nieuwste generatie Apple-telefoons.

Na een korte periode waarin de drie smartphones niet beschikbaar waren in de Iliad-winkel, is de iPhone Xr nu weer te bestellen. Dit is goed nieuws voor Iliad-gebruikers: de nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zullen waarschijnlijk in de komende weken worden toegevoegd. Om van het aanbod van de operator te kunnen profiteren, heb je een actieve simkaart en je Personal Area-gegevens nodig.

Hoe koop je de iPhone op de Iliad-website

Van de drie iPhone-modellen op de Iliad-website is momenteel alleen de iPhone Xr beschikbaar, het budgetmodel dat in september vorig jaar werd gelanceerd.

De smartphone is te bestellen voor een prijs van €869. Er zijn zes kleuren beschikbaar: zwart, wit, rood, geel, oranje en blauw. De smartphone is ook verkrijgbaar in 30 termijnen: 149 euro bij de bevestiging van de bestelling en vervolgens 30 termijnen van 24 euro. Vergeet niet dat de iPhone Xr een lcd-scherm van 6,1 inch en een enkele achtercamera heeft.

Om de iPhone Xr op de website van Iliad te bestellen, heb je een actieve simkaart en je Personal Area-gegevens nodig. Nadat u op de knop “Bestellen” hebt geklikt, moet u namelijk de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren die Iliad u heeft verstrekt toen u zich aanmeldde voor uw abonnement.

De terugkeer van de beschikbaarheid van de iPhone Xr doet hoop rijzen voor Iliad-gebruikers: de nieuwe reeks iPhone 11s zou in de komende weken ook kunnen worden toegevoegd.