Amazon Prime Day 2019: wat het is, hoe het werkt, wanneer het begint

Amazon Prime Day 2019 is een jaarlijks evenement dat in het teken staat van deals. Het duurt 48 uur: het begint op 15 juli en eindigt om 23:59 uur op 16 juli

Van 15 tot 16 juli is het tijd voor Amazon Prime Day 2019, het evenement dat de e-commercesite elk jaar in de zomer organiseert gewijd aan aanbiedingen. Het kan de zomerse Black Friday worden genoemd, met miljoenen producten die voor een zeer beperkte periode zijn afgeprijsd.

In voorgaande jaren duurde Amazon Prime Day 36 uur, terwijl het dit jaar is verspreid over twee dagen (48 uur): het begint op 15 juli om 00:01 en eindigt op 16 juli om 23:59. Het aanbod is zeer divers, gaande van vele technologische apparaten zoals smartphones, tablets, computers, camera’s en huishoudrobots tot vaatwastabletten. Om in aanmerking te komen voor Amazon Prime Day-kortingen, moet je een Amazon Prime-gebruiker zijn, de premium abonnementsdienst van de e-commercesite.

Wat is Amazon Prime Day 2019

Amazon Prime Day 2019 is een jaarlijks evenement dat door Amazon wordt georganiseerd en in het teken staat van deals. Miljoenen producten worden voor een beperkte tijd in de aanbieding gedaan. Om de afgeprijsde apparaten te kunnen kopen, moet je een abonnement hebben op Amazon Prime, de premiumdienst van de gigant uit Seattle waarmee je verzending op één dag en vele andere voordelen kunt ontvangen.

Amazon Prime Day 2019: wanneer het begint en wanneer het eindigt

Markeer deze data op je kalender: Amazon Prime Day 2019 begint op 15 juli om 00:01 uur en eindigt op 16 juli om 23:59 uur. Zoals gezegd duurt het biedingsevenement voor het eerst een volle 48 uur.

Amazon Prime 2019 kosten: maand- en jaarprijs

Om te kunnen profiteren van de Amazon Prime Day 2019 aanbiedingen, moet je een Amazon Prime abonnee zijn.

De kosten van een Amazon Prime abonnement bedragen €36 per jaar of €4,99 per maand. Voor nieuwe abonnees zijn de eerste 30 dagen gratis. Met Amazon Prime heb je toegang tot Amazon Prime Video, Foto’s en geniet je van gratis verzending op één dag, evenals Amazon Prime Now, de dienst waarmee je gekochte producten nog dezelfde dag kunt ontvangen.

Hoe Amazon Prime Day 2019 werkt

Nu we weten wanneer het begint en wanneer het eindigt, moeten we begrijpen hoe Amazon Prime Day 2019 werkt. De afgeprijsde producten zijn onderverdeeld in drie categorieën: Deals of the Day, Lightning Deals en WOW Deals (dit jaar voor het eerst geïntroduceerd).

De Deals of the Day duren 24 uur en hebben betrekking op de meeste producten die tijdens Amazon Prime Day 2019 worden aangeboden. Meestal is de korting vrij beperkt en zijn de voorraden zeer groot.

De Lightning Deals hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een kortere looptijd (van een paar minuten tot een paar uur) en de korting is veel hoger. De beschikbare voorraden zijn echter beperkt, dus je moet snel zijn om het product te kopen.

Wow Offers zijn dit jaar geïntroduceerd en verwijzen naar zeer weinig producten die voor een zeer beperkte tijd te koop zijn en met zeer beperkte voorraden. De prijs is de beste die je online kunt vinden.

Amazon Prime Day 2019: Beste Deals

Er zijn tal van tech-items in de aanbieding tijdens Amazon Prime Day 2019: van smartphones, tot huishoudelijke producten, tot camera’s. Om de beste aanbieding te vinden die aan uw behoeften voldoet, moet u verbonden blijven met de website van Amazon en regelmatig controleren welke nieuwe producten zijn afgeprijsd.