Amazon Prime Day 2018, op 16 juli 1 miljoen producten in de aanbieding

16 juli is het weer Prime Day, de dag waarop Amazon de meeste producten in de aanbieding op de site zet

Haal je kalender tevoorschijn en markeer 16 juli 2018, het is de dag die Amazon heeft uitgekozen voor Prime Day. Waar gaat het allemaal om? 36 uur van getimede aanbiedingen op meer dan een miljoen producten op de beroemde e-commerce site. Om van de kortingen te kunnen profiteren, moet je echter wel geabonneerd zijn op Amazons Prime-dienst.

De wekker om geen enkele korting op Amazon te missen, moet op 16 juli 2018 om 12 uur ’s middags worden gezet:

vanaf dat moment begint namelijk Prime Day en zal pas de volgende dag om middernacht eindigen. De kortingen en aanbiedingen van Prime Day zijn beschikbaar voor alle abonnees op een Amazon-abonnement in de VS, het VK, Spanje, Mexico, Japan, India, Italië, Duitsland, Frankrijk, China, Canada, België, Oostenrijk en dit jaar ook Australië, Singapore, Nederland en Luxemburg. Onder de belangrijkste Prime Day-deals vinden we, zoals altijd, televisies, smart home-oplossingen, keukengerei, boodschappen, speelgoed, mode, meubels, apparaten en back-to-schoolbenodigdheden.

Amazon Prime Day 2018: deals voor langer en veel producten in de uitverkoop

De nieuwe functies van Amazon Prime Day 2018 zijn veel in vergelijking met de e-commerce kortingsdag die in 2017 te zien was. In feite, de totale uren van Prime Day verhogen van 30 tot 36, maar bovenal zal er 50% meer producten in de aanbieding. Iedereen zal in staat zijn om deel te nemen aan de dag van de verkoop ook via de live streaming van het evenement dat beschikbaar zal zijn op de site van de beroemde e-commerce at amazon.com/unboxingprimeday. Tijdens Prime Day verkoopt Amazon ook exclusieve en gepersonaliseerde producten voor zijn gebruikers. In Italië vinden we bijvoorbeeld: verschillende albums van artiesten met speciale gesigneerde edities waaronder Luca Carboni, Tedua, DrefGold, Sfera Ebbasta, Achille Lauro, maar ook een slimme diagnoseweegschaal met Bluetooth van Omron, een snoerloze elektrische bezem en tot slot een Ariete draagbare stofzuiger met cyclonische technologie en oplaadbare lithiumbatterij zonder zak. Degenen die geen Prime-lidmaatschap hebben, kunnen dat in deze dagen doen en 30 gratis dagen van de voordelen van Amazon Prime genieten.

Amazon-aanbiedingen nog voor Prime Day 2018

Amazon is echter al begonnen met een pad van aanpak naar het grote evenement Prime Day met een hele reeks kortingen en tijdaanbiedingen op zijn site. Al deze dagen kunnen we 20% vinden op alle AmazonBasics merkproducten. Bovendien krijgen Prime-klanten die Amazon Music Unlimited nog niet hebben geprobeerd, voor 0,99 euro toegang tot vier maanden gebruik van de on-demand muziekstreamingdienst, die een uitgebreide catalogus biedt met tientallen miljoenen nummers, duizenden afspeellijsten en radiostations. Prime-abonnees krijgen tot 18 juli ook elke dag een gratis pc-game van Amazon. Prime-klanten krijgen ook een in-game beloning voor populaire games als Warframe en PlayerUnknown’s Battlegrounds. Tot slot kunnen Prime-klanten die Audible voor het eerst gebruiken, vanaf 16 juli profiteren van een korting van 40% op hun maandabonnement: twaalf maanden voor € 5,99 per maand in plaats van € 9,99 per maand. Alleen voor Prime-leden zal het eenjarige abonnement van Audible verkrijgbaar zijn voor €71,88 in plaats van €119,88.

Hoe doe je de beste aankopen tijdens Amazon Prime Day 2018

Zijn er trucjes om voor de beste prijs te kopen tijdens Amazon Prime Day-deals? Het antwoord is ja. Het advies is om de prijzen in de gaten te houden, vooral de flitsaanbiedingen, d.w.z. de aanbiedingen die binnen een paar uur aflopen. Wij kunnen niet de hele dag achter onze pc zitten wachten tot de juiste aanbieding op de e-commercesite verschijnt. Laten we dus de Amazon-applicatie op onze telefoons installeren om waarschuwingen te ontvangen wanneer een nieuw product in de aanbieding is. Op die manier lopen we geen aanbiedingen mis. Om niet te verdwalen in de verschillende aanbiedingen die vanaf 16 juli 12.00 uur in de aanbieding zijn, kunnen we zoeken op categorie. Er zijn meer dan 40 categorieën op Amazon.