Hoe Amazon Prime Video activeren om films en tv-series te bekijken

Prime Video is Amazons streamingdienst die tv-series, films en documentaires aanbiedt: hoe activeer je het stap voor stap

Prime Video is de streamingdienst die e-commercegigant Amazon aan zijn gebruikers wijdt. De uitgebreide catalogus is inbegrepen voor Amazon Prime-abonnees en omvat tv-series, films en originele inhoud. Als u al Amazon Prime-klant bent, is de streamingdienst Prime Video inbegrepen in het aanbod en kunt u gewoon inloggen met uw accountgegevens om films en tv-series te gaan kijken. Als u nog geen Amazon-account hebt, moet u er een aanmaken en u vervolgens aanmelden voor Prime tegen een kostprijs van € 36 per jaar of € 3,99 per maand. Naast Prime Video heb je ook toegang tot tal van andere voordelen, zoals onbeperkte, snelle levering van je Amazon-aankopen, geweldige kortingen en Prime Day, evenals tal van diensten zoals Prime Gaming, Prime Music, Prime Reading en Lightning Deals.

Wordt Amazon Prime-klant en ontdek alle voordelen

Hoe activeer je Amazon Prime Video

Het activeren van Amazons Prime Video-dienst hangt af van het feit of je al een Prime-klant bent of niet. Als u een Prime-klant bent, opent u gewoon de Prime Video-webpagina of de app voor tablets en smartphones, klikt u op Aanmelden en voert u uw Amazon-accountgegevens in. Hiermee krijgt u direct toegang tot de volledige Prime Video-catalogus.

Voor wie nog geen Prime-klant is, moet eerst een Amazon-account aanmaken. Na het openen van de Prime Video webpagina of het speciale app-scherm, klikt u op Aanmelden. Er wordt een scherm geopend waar u uw naam, e-mail en een wachtwoord invoert en vervolgens klikt u op Maak uw Amazon-account aan. U ontvangt een verificatie-email in uw inbox en als u op de link in het bericht klikt, wordt uw account geactiveerd.

Als uw account is aangemaakt, kunt u zich bij Amazon aanmelden met uw inloggegevens en uw profiel bijwerken door een geldige betaalmethode naar keuze in te voeren – creditcard, betaalpas of uw bankrekening. Tot slot moet u zich aanmelden voor Prime, dat naast de Prime Video-service nog vele andere voordelen biedt, om uw favoriete tv-series en films te kunnen bekijken.

Aanmelden voor Prime en nu beginnen met kijken naar Prime Video

Hoeveel kost Amazon Prime Video

Prime Video is een van de vele voordelen van Amazon Prime-klant zijn. De kosten van de streamingdienst zijn dus hetzelfde voor wie besluit een Amazon Prime-abonnement te nemen: €3,99 per maand of de oplossing van €36 per jaar.

Beide abonnementsopties die je kiest, omvatten een gratis proefperiode van 30 dagen, waarin je Amazons catalogus van tv-series, films en originele content kunt ontdekken, evenals nieuwe on-demand kanalen, die je kunt uitbreiden door speciale abonnementen binnen de dienst af te sluiten.

Ontdek alle voordelen van een Amazon Prime-klant

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce websites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.