Beste buikspier apps

Abs training apps zijn een geweldige manier om een platte buik te krijgen: hier zijn de top 5 apps om te downloaden en hoe ze werken.

Wanneer het gaat om in vorm te komen, kan moderne technologie vaak onze bondgenoot zijn. Er zijn tal van apps voor perfecte buikspieren en thuisworkouts, die bemoedigende resultaten beloven voor wie voor de zomer weer in vorm wil komen. En terwijl de App Store en Google Play virtuele catalogi zijn volgepakt met fitnessproducten, zowel gratis als betaald, zijn ze niet allemaal geschikt om door de gevreesde zwemkledingtest te komen in de warmste maanden van het jaar.

Daarom is een gids nodig om u te helpen uw weg te vinden door zo’n rijk panorama van aanbiedingen. We hebben vijf van de beste apps voor iOS- en Android-toestellen uitgekozen, maar het is belangrijk op te merken dat deze niet bedoeld zijn om workouts in de sportschool te vervangen. Ze zijn ontworpen om de werklast in de sportschool te verlichten door je in staat te stellen thuis te trainen met korte, eenvoudig uit te voeren oefeningen.

Addominals in 8 minuten (iOS/Android)

Een van de meest uitgebreide abdominals-apps, die door gebruikers wordt gewaardeerd, is Addominals in 8 minuten, die compatibel is met zowel Apple- als Android-apparaten. De toepassing is bijzonder geschikt voor wie regelmatig wil sporten, maar daarvoor slechts een paar minuten per dag heeft. Dit komt omdat er veel oefeningen zijn die slechts een paar minuten duren, zelfs minder dan 4, voor een gratis oplossing in alleen de basisversie.

Om toegang te krijgen tot alle inhoud van Abs in 8 minuten en de reclame te elimineren moet je de volledige versie kopen in de App Store of Google Play, met de mogelijkheid om afzonderlijke trainingsprogramma’s te kopen voor ongeveer een euro per stuk. Om te kunnen werken, moet de app te allen tijde verbonden zijn met een netwerk. Zodra je hem hebt gedownload, kun je hem opstarten en door de tabbladen in het menu bovenaan het scherm scrollen om de verschillende beschikbare workouts te bekijken, die vol details zitten en in een echte kalender kunnen worden ingedeeld.

Sculpted Abs in 30 Days (iOS/Android)

Tot de beste buikspier-apps behoort ook het uitstekende Sculpted Abs in 30 Days voor iOS- en Android-toestellen. Dit is een compleet trainingsprogramma dat u door een workout leidt in het comfort van uw eigen huis. Zoals de naam al doet vermoeden, gebeurt dit in precies 30 dagen, wat volgens de ontwikkelaars en hun adviseurs de basis is om uw lichaamsbouw weer onder controle te krijgen.

Dit alles vindt plaats op verschillende niveaus om geleidelijk te groeien in spierontwikkeling, dankzij de aanwezigheid van een personal trainer die door middel van geanimeerde en video-instructies de uitvoering van elke oefening uitlegt. Niet alleen dat, u kunt uw vorderingen van dag tot dag volgen, terwijl we weten dat het programma is gebaseerd op oefeningen met een hoge intensiteit, geschikt voor zowel degenen die al consequent trainen als beginners. Nogmaals, de download is gratis met in-app aankopen.

Runtastic Six Pack Exercises (iOS/Android)

Runtastic Six Pack Exercises is een van de beste platte buik apps voor iOS en Android. De app is ontwikkeld door Runtastic als een semi-gratis app en geeft je toegang tot meer dan 50 video tutorials waarin de verschillende oefeningen worden uitgevoerd en praktische tips worden gegeven. Zodra u zich hebt aangemeld, kunt u een van de twee virtuele trainers kiezen, Daniel of Angie, om toegang te krijgen tot het eerste trainingsniveau, het enige dat gratis is.

Deze workout-app is vooral indrukwekkend vanwege de aanvullende diensten: zodra we de oefening hebben voltooid, kunnen we bijvoorbeeld enkele statistieken over onze workout bekijken, een korte tekstnotitie invoeren en onze stemming aan het einde van de oefening aangeven. De volledige betaalde versie geeft je toegang tot 3 extra trainingsniveaus, ontgrendelt geavanceerde functies en verwijdert reclamebanners.

Eserci Esercizi Abdominali 7 Minuti (Android)

Esercizi Abdominali 7 Minuti, ook alleen beschikbaar op Android, is een geweldige app voor het trainen van je buikspieren. Ook hier kunt u een reclamevrije premiumversie kopen en u verliezen in de veelheid van oefeningen die geschikt zijn om slechts enkele minuten per dag te trainen. En dat kan op bijna elk moment. Meer specifiek zijn er 14 oefeningen, met de mogelijkheid om je resultaten op te slaan op Google Fit, het hart-tracking platform van Google. Na het voltooien van je eerste workout vraagt de app je om je gewicht, lengte en geboortejaar in te voeren om het aantal verbrande calorieën te berekenen.

Exercises for Abs (Android)

De laatste gratis buikspier app die we je willen aanraden is Exercises for Abs, gratis te downloaden via Google Play. Er zijn niet minder dan 70 gemengde oefeningen om uit te kiezen, waardoor het gemakkelijk is om een persoonlijk trainingsplan samen te stellen. Deze kan bestaan uit 10 workouts, die elk tussen 5 en 10 minuten duren, en met 4 verschillende moeilijkheidsgraden die voor iedereen geschikt zijn. Na het downloaden en starten van de app, tikt u op “Start abdominal workout” en vervolgens op “Start training”, waar de stembegeleiding u zal helpen de oefeningen correct uit te voeren. Zodra de training is voltooid, kunt u het geschatte aantal verbrande calorieën zien.