The Walking Dead 11: wat te verwachten van het laatste seizoen

Het geliefde zombiedrama bereikt zijn laatste seizoen: wanneer zien we The Walking Dead 11 en wat kunnen we verwachten

veronica-nicosia.jpeg?w=74&a=c&h=74

Veronica Nicosia wetenschapsjournalist

Afgestudeerd in astrofysica, wetenschapsjournalist en SEO-contentredacteur, schrijft ze over technologie voor online en gedrukte tijdschriften. In 2020 trad ze in dienst bij Libero Tecnologia

The Walking Dead is nu bezig aan zijn 11e en laatste seizoen. In nieuwe afleveringen van het geliefde zombiedrama zullen de hoofdpersonen nog steeds de strijd aangaan met nieuwe bedreigingen in de stad Alexandria, een voorpost van de overlevenden die proberen te overleven.

Fans zullen nog een paar maanden moeten wachten op de seizoensfinale van de tv-serie. De eerste aflevering van seizoen 11 wordt op 22 augustus uitgezonden op het Amerikaanse netwerk AMC, alvorens op 23 augustus officieel te debuteren in Italië op het kanaal Fox en te streamen op het NOW-platform. In afwachting van de komst van The Walking Dead 11, zijn de eerste officiële foto’s van de set opgedoken, waarop de acteurs te zien zijn die druk aan het filmen zijn. En terwijl er over de finale wordt gesproken, wordt er al gesproken over een spin-off van de succesvolle zombieserie met Daryl en Carol in de hoofdrol.

The Walking Dead 11: plot en komende ontwikkelingen

In seizoen 10 van The Walking Dead kregen de overlevenden van de zombie-apocalyps te maken met nieuwe bedreigingen en demonen uit het verleden. Vriendschappen en relaties werden op de proef gesteld door de uiterst gevaarlijke situatie. Dus hebben de overlevenden hun krachten gebundeld om de stad Alexandria te versterken, waar ze zich hebben verzameld en waar honger het grootste probleem is voor het groeiende aantal inwoners, vergezeld door overlevenden van de val van het Koninkrijk en de verbranding van Hilltop.

De situatie in de stad wordt steeds kritieker en gecompliceerder, en spanningen zijn onvermijdelijk onder de vermoeide, hongerige en bange bevolking. Hoop kan komen van een nieuwe groep mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een grotere organisatie, en van wie enkele van de hoofdpersonen gevangenen zijn: Eugene, Ezekiel, Yumiko en Prinses.

The Walking Dead 11: het laatste nieuws en wanneer het komt

Enkele officiële beelden die zijn vrijgegeven door het productieteam van The Walking Dead 11 lijken vooruit te lopen op de ontknoping van dit verhaal, dat is gebaseerd op het stripboek van Robert Kirkman.

De shots tonen een onwaarschijnlijke alliantie tussen twee aartsvijanden: Maggie, gespeeld door Lauren Cohan, en Negan, gespeeld door acteur Jeffrey Dean Morgan. Op een andere foto is Ezekiel (Khary Payton) te zien met een groep ondoden, die waarschijnlijk een pauze nemen op de set.

Er zijn ook beelden van Carol (Melissa McBride) en Daryl (Norman Reedus), die de twee hoofdpersonen zullen zijn in de spin-off van de tv-serie die al is aangekondigd.

Om de serie te kunnen zien, zullen Italiaanse fans moeten wachten tot 23 augustus 2021, wanneer het om 21.00 uur op Fox wordt uitgezonden en op NOW wordt gestreamd. Aan de gebeurtenissen van het laatste seizoen komt een einde in 2022, wanneer de laatste aflevering wordt uitgezonden.