LOL, seizoen twee: wie zit erin

Na het succes van de comedyshow LOL op Prime Video komt er een tweede seizoen aan: Amazon onthult de sterren die het tot de laatste lach zullen opnemen

Tien komieken opgesloten in een huis en een uitdaging om te overwinnen: tot de laatste seconde weerstand bieden zonder te lachen om de grappen van hun collega’s. Dit is de comedyshow LOL – wie lacht is uit, die een groot succes was op Prime Video en nu terug is met een nieuwe editie en een nieuwe cast van professionele lachers.

Het format, geproduceerd door Endemol Shine Italy voor Amazon Studios, werd geboren in Japan en is ook geland in Italië, waar de editie van vorig jaar Ciro Priello van The Jackal zag zegevieren. In de afleveringen van de comedyshow gaven de komieken het beste van zichzelf, in de eerste plaats Elio van Elio e le storie tese en Frank Matano, die elkaar tot de laatste gag uitdaagden en werden geëlimineerd. Nu heeft Prime Video de namen bekendgemaakt van de 10 komieken die de hoofdrol zullen spelen in het aankomende tweede seizoen, die zullen moeten voorkomen dat ze in de lach schieten onder het toeziend oog van Fedez als de spelmeester en Frank Matano als zijn sidekick.

LOL – chi ride è fuori: i nuovi comici

Het tweede seizoen van LOL – chi ride è fuori op Prime Video zal ook weer bol staan van de leuke dingen. Grappen en grollen die voorbestemd zijn om het web te veroveren en de volgende slagzinnen te worden, zoals de luidruchtige pijp van Frank Matano, die een hit was op Amazon.

Het streamingplatform heeft eindelijk de nieuwe sterren van de enorm succesvolle comedyshow bekendgemaakt en onder hen zijn: Virginia Raffaele, Corrado Guzzanti, Diana Del Bufalo, Maccio Capatonda, Maria Di Biase, Mago Forest, Alice Mangione, Gianmarco Pozzoli, Tess Masazza en Max Angioni.

Aan het roer staat Fedez, inmiddels ambassadeur van Prime Video in Italië, die zal worden vergezeld door een oud-deelnemer die het publiek heeft vermaakt, ook al behoorde hij niet tot de winnaars: de sympathieke Matano.

LOL – wie lacht, ligt eruit: hoe het werkt

De komieken die voor de tweede editie van LOL worden uitgekozen, komen in een huis te zitten, compleet met podium om op te treden en een kleedkamer om hun outfits klaar te maken. Hun enige doel is grappen, grollen en sketches te vertellen die hun tegenstanders aan het lachen maken en hen uitschakelen.

Een uitdaging tot de laatste grap, en tot de laatste lach, die geen genade kent voor diegenen die ook maar een zweempje van een glimlach over hun lippen laten glijden. De eerste lach zal resulteren in een gele kaart. De tweede lach krijgt een rode kaart en je bent uit. Kortom, ernst is een must als je de prijs van 100.000 euro wilt winnen die aan een door de winnaar gekozen goed doel wordt geschonken.

LOL – wie lacht is uit: als het zover is

Het format van de comedyshow is ontstaan in Japan en heeft navolging gekregen in 10 landen, waaronder Italië. In Italië zijn de komieken zo goed geweest dat ze veel succes hebben geboekt: LOL is de recordbrekende originele Italiaanse Amazon-serie op het platform.

Nicole Morganti, hoofd van Amazon Originals Italia, gaf het volgende commentaar: “Voor deze tweede editie komt de wens om te experimenteren ook naar voren door de keuze voor een cast van deelnemers die gelijk verdeeld is tussen vrouwen en mannen, om zo alle clichés over komedie te doorbreken”.

De releasedatum is nog niet bekendgemaakt door Prime Video, maar het tweede seizoen van LOL zou begin 2022 kunnen verschijnen, waarbij in gedachten moet worden gehouden dat het eerste seizoen in april 2021 op het platform arriveerde.

Schrijf in op Prime Video en lach mee met de komieken van LOL – chi ridere è fuori

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de op de pagina aanwezige links, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.