The Walking Dead: Wanneer komt de finale en waar is die te bekijken

De langverwachte seizoensfinale van The Walking Dead komt eraan: Wanneer komt deel twee uit en waar is die te streamen

De televisieserie Walking Dead heeft zijn laatste seizoen bereikt. De elfde aflevering van de serie zal een einde maken aan een reis naar het apocalyptische scenario van de zombie-aanval en de strijd van de mensheid om te overleven.

De nieuwste serie van The Walking Dead bestaat uit 24 afleveringen, waarvan de eerste al zijn uitgebracht en de andere acht begin 2022 zullen verschijnen. Opnieuw zullen de personages hun eigen overlevingsstrijd moeten leveren tegen de zombies en in de laatste uitdaging zullen ze de Reapers moeten aanvallen. De tv-serie wordt geproduceerd door AMC Studios en is gebaseerd op de stripboeken van Robert Kirkman, uitgegeven door Image Comics. In de loop van zijn eerste 10 seizoenen heeft The Walking Dead alle kijkcijferrecords gebroken en nu kunnen fans niet wachten op de seriefinale, die in Italië beschikbaar is via streaming op Disney+.

The Walking Dead 11: wat te verwachten

The Walking Dead 11-personages zullen opnieuw de strijd aangaan met de Reapers, terwijl anderen in Alexandria te maken krijgen met de toorn van moeder natuur. In het Gemenebest is het leven even slopend en zorgwekkend: sommigen zullen weer hoop krijgen, anderen zullen ten prooi vallen aan wanhoop en doorgaan naar een punt waar geen weg meer terug is. Voor allemaal geldt maar één ding: hun leven hangt ervan af en hun overleving hangt af van elke beslissing die ze nemen.

Het eerste deel van seizoen 11 wordt afgesloten met een aflevering getiteld For Blood, waarin de Reapers Meridian verdedigen tegen een nieuwe kudde zombies die op komst is. Daryl gaat voorzichtig te werk, terwijl Pope vermoedt dat Maggie achter de aanval zit. Ondertussen is de situatie niet beter voor de inwoners van Alexandria, die zichzelf moeten beschermen tegen een hevige storm die hen overgeleverd maakt aan de Wanderers.

The Walking Dead 11: waar te kijken en wanneer het uitkomt

Episodes van de eerste 10 seizoenen zijn al te bekijken door te streamen op Disney+, terwijl het eerste deel van seizoen 11 in augustus 2021 ook op het platform uitkwam.

Het laatste seizoen van The Walking Dead bestaat uit 24 afleveringen en de ontbrekende afleveringen zullen later in 2022 beschikbaar zijn op Disney+.