Homtom HT70: de smartphone met de mega-batterij van een PC

Homtom HT70 is de smartphone met de mega-batterij van een PC. Hier zijn de volledige specificaties

Met smartphones kunnen we tegenwoordig bijna alles: bellen, berichten versturen, weten wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt, spelletjes spelen en informatie inwinnen. Ze hebben echter één groot nadeel: ze raken binnen 24 uur uitgeput. Je moet ze dus een tijdje opladen voordat je ze weer kunt gebruiken.

Om die reden gaan veel merken over op batterijtelefoons, mobiele telefoons met een ongeëvenaarde autonomie. De Homtom H70 is er daar één van. Het is een hypermoderne smartphone met een batterij van 10.000 mAh, vergelijkbaar met die van een PC. Hij kan drie of vier dagen werken zonder stroomvoorziening. Als het ontwerp, de grootte en het gewicht van een mobiele telefoon geen probleem zijn, omdat u hem continu wilt gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat hij uitvalt, dan is dit het perfecte toestel voor uw behoeften. Niet in de laatste plaats omdat de HomTom HT70 batterijtelefoon zo scherp geprijsd is.

Homotom HT70: superbatterij en andere specificaties

De nieuwe superbatterijsmartphone is ontworpen voor mensen die hun toestel willen gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat het zonder stroom komt te zitten. De eindeloze batterijduur wordt echter tenietgedaan door het zwaarder dan gemiddelde gewicht en het grote formaat van het toestel.

De telefoon weegt 305 gram (twee keer zoveel als een Galaxy s9) en meet 165 x 77 x 14 millimeter, en heeft een 6-inch HD+-scherm. Bovendien heeft hij lage tot middelhoge specificaties, maar deze kunnen voldoen aan de basisbehoeften van de consument. Zo ondersteunt het een Android 7.0 Nougat besturingssysteem, heeft het een 1,5 GHz octa-core CPU met 4 GB RAM gekoppeld aan 64 GB interne opslag. Bovendien kan er een microSD-kaart van 128 GB worden geplaatst.

De batterij van 10.000 mAh is voorzien van een snellaadfunctie van 27 W, waardoor hij tot drie à vier dagen meegaat zonder te worden opgeladen – een verbazingwekkende prestatie, als je bedenkt dat een normale mobiele telefoon een gemiddelde batterijduur van één dag heeft.

De smartphone ondersteunt verschillende soorten verbindingen: 4G/LTE-netwerk, dual band Wi-Fi en natuurlijk kan hij verbinding maken met andere apparaten met het Bluetooh 4.0-systeem. Hij heeft ook een USB-C-aansluiting voor de oplader. Het wordt ook geleverd met een USB-C-aansluiting voor de oplader, een type-C-adapter voor koptelefoons en een OTG-kabel voor het aansluiten van andere apparaten via USB.

Dit smartphone-model kan op eBay worden gekocht voor een zeer lage prijs: het is te koop voor €113,98, inclusief verzending.