Nintendo Switch: beste Pokémon-games

Nintendo Switch is de thuisbasis van een groot aantal Pokémon-games, met oogstrelende graphics en aanpassingsmogelijkheden voor je wezens.

Geboren op de handheldconsoles van het Japanse bedrijf, ziet de komst van Nintendo Switch Pokémon naar deze nieuwe console komen om het beste uit zijn mogelijkheden te halen. In onze gids laten we je kennismaken met de beste Pokémon-spellen die beschikbaar zijn voor Nintendo Switch, zodat je gemakkelijk kunt kiezen welke je wilt spelen en genieten van de fantastisch krachtige wezens van de game. Laten we nu beginnen!

Nintendo Switch-games: Pokémon Let’s Go

Pokémon Let’s Go voor Nintendo Switch is verkrijgbaar in de Pikachu- en Eevee-versies. Het spel houdt het midden tussen een remake en een reboot van Pokemon Yellow, dat 20 jaar geleden uitkwam. Het videospel speelt de avonturen van Kanto waaraan een integratie met Pokémon Go is toegevoegd. Je kunt de Pokémon die je vergezelt op je avonturen aanpassen door zijn kleding, accessoires en haardracht te kiezen.

Je Pokémon kan ook bewegingen leren die geen enkel ander personage kan gebruiken. Dit maakt het voor u gemakkelijker om de uitdagingen aan te gaan die u op uw reis tegenkomt. Bovendien krijg je een speciale controller in de vorm van een Poké Ball. Dit, een van de beste Pokémon-games voor Nintendo Switch, is geschikt voor zowel ervaren spelers als spelers die de serie voor het eerst benaderen.

Pokémon voor Nintendo Switch: Sword and Shield

Sword en Shield zijn twee andere interessante hoofdstukken van de Pokémon-saga voor Nintendo Switch die in november 2019 uitkomen. Deze spellen bevatten elementen die al aanwezig waren in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Let’s Go, Eevee! De evenementen vinden plaats in de Galar-regio waar verschillende omgevingen te verkennen zijn. Tijdens de reis krijgt de speler advies van professor Flora en haar assistente Sonia, die hem helpen het fenomeen Dynamax onder de knie te krijgen, wat essentieel is om de Gyms te lijf te gaan en de Champion Dandel uit te dagen.

In deze Pokémon-games voor 2019 voor Nintendo Switch zijn de Gyms terug en zijn ze een must voor Trainers om zich te wagen aan de Gym Challenge, die zijn hoogtepunt bereikt in de Champion Cup, waar Trainers de Champion kunnen uitdagen. Bij hun release kregen beide spellen positieve kritieken, waarin het eenvoudige vechtsysteem en Dynamax werden geprezen. Er was kritiek op de graphics en het ontbreken van een uitgebreide Pokédex.

Nintendo Pokémon: prijzen van de spellen

Als je overweegt de Nintendo Pokémon-videospellen te kopen die we in deze gids hebben gepresenteerd, moet je weten dat de prijzen kunnen variëren van €40 tot €60. Wil je geld besparen? U kunt op internet verschillende aanbiedingen vinden waarmee u uw favoriete spel tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Zo kun je waar je ook bent genieten van de spannende Pokémon-uitdagingen op Nintendo Switch vanaf je smartphone of tablet. Ben je er klaar voor?