Rangschikking van de beste games voor de PlayStation Now

Met PlayStation Now zijn veel videogames beschikbaar om streaming te spelen, van alle genres en soorten: shooters, avontuur en zelfs autoraces.

De PlayStation 4 (afgekort als PS4) is een van de populairste videogameconsoles, gemaakt door Sony Computer Entertainment; hij wordt geleverd met verschillende multimediafuncties naast videogame-entertainment en kan via de PlayStation App verbinding maken met alle apparaten. In 2019 lanceert Sony in Italië ook de PlayStation Now-dienst, een abonnement waarmee je videogames van PlayStation-merk direct via streaming kunt spelen. Ontdek met Libero Tecnologia alle beste games die bij de service zijn inbegrepen!

Wat is PlayStation Now

PlayStation Now of PSNow is een abonnementsdienst van het beroemde videogamebedrijf Sony, waarmee gebruikers toegang krijgen tot een enorme catalogus van titels door deze te streamen, dat wil zeggen zonder het spel te installeren. Een van de grootste voordelen van het rechtstreeks online spelen van games is ongetwijfeld de mogelijkheid om zelfs op oudere toestellen titels te spelen die veel middelen vergen. De lijst met beschikbare games is ongelooflijk uitgebreid en bevat games voor PlayStation 2, PlayStation 3 en PlayStation 4.

De service is toegankelijk vanaf zowel PS4-consoles als computers – het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Op PlayStation 4 kunnen sommige titels echter ook lokaal worden gedownload, zodat je geen internetverbinding nodig hebt om te spelen, waardoor de service ook toegankelijk is voor mensen zonder breedbandverbinding. De abonnementskosten variëren van €9,99 per maand tot €59,99 voor het hele jaar. Sony biedt alle gebruikers ook een gratis proefperiode van 7 dagen zonder verplichting tot verlenging.

Er zijn tal van games te koop op PlayStation Now en er is voor elk wat wils. Bovendien wordt de catalogus wekelijks of maandelijks voortdurend bijgewerkt met veel nieuwe PS2-, PS3- en PS4-games, waardoor alle gebruikers zeer concurrerende prijzen krijgen aangeboden. Met zo’n uitgebreide lijst aan games is het niet eenvoudig om een ranglijst op te stellen van de beste producten die op dit moment verkrijgbaar zijn, maar Libero Tecnologia heeft alle beste titels die op PS Now verkrijgbaar zijn voor je geselecteerd.

Beste games op PlayStation Now

De catalogus met games die op PlayStation Now verkrijgbaar zijn, is uitgebreid en bevat videogames van alle soorten en genres: avontuurlijke shooters en autoraces. Hier zijn de beste.

Bloodborne

Bloodborne is ongetwijfeld een van de titels waar het meest naar is uitgekeken sinds de komst van PS Now in Italië. Het spel, winnaar van de Best PlayStation Game award tijdens de 2015 Golden Joystick Awards, bevat een hoge moeilijkheidsgraad en zeer meeslepend avontuur dat zich voortzet door een volledig verkenbare wereld. De introductie van vuurwapens, duistere sferen en schijnbaar onoverwinnelijke eindbazen, gecombineerd met de mogelijkheid om PvP te spelen met andere spelers, maken dit een game voor echte pro-spelers.

God of War

God of War, het achtste deel in de Sony-saga, is een game die geen introductie nodig heeft, een must-have voor alle PlayStation-fans. Winnaar van de 2018 Game of the Year award, de reboot van de saga neemt de avonturen van Kratos en Atreus ondergedompeld in de settings van de Noorse mythologie voor super meeslepende gameplay.

The Last of Us

The Last of Us is een van de beste titels voor de PlayStation 3, een game die een echt keerpunt markeerde in het actie-avonturengenre. Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar het grootste deel van de wereldbevolking is weggevaagd door een infectie die mensen in monsterlijke wezens verandert. Het spel volgt het verhaal van Joel en Ellie terwijl ze worstelen om te overleven in een wereld die bijna instort. De gameplay wordt gekenmerkt door vrijgevochten besluitvorming en een meedogenloze verhaallijn, waardoor de titel direct lovend is ontvangen.

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption is een open-wereldavontuur voor PlayStation 3 dat de avonturen volgt van John Martson, een voormalige gangster die terreur zaait door het land. De uitgebreide en gevarieerde wereld van het spel is een oprecht eerbetoon aan de Amerikaanse westernfilm met een van de krachtigste eindes ooit voor een videogame.

XCOM 2

XCOM 2, het vervolg op de XCOM: Energy Unknown-saga, zet de traditie van turn-based strategie voort en doet dat op uitmuntende wijze. In dit nieuwe hoofdstuk keren de Advent-aliens terug om de aarde te bedreigen, vastbesloten om de mensheid te vernietigen; spelers krijgen de taak om de planeet te redden door beurtelings een eliteteam van militairen aan te werven, te trainen en uit te rusten.

GTA 5

De Grand Theft Auto-serie keert in stijl terug met het vijfde deel – een spannende free-roaming ervaring die een evergreen is voor alle gamers. Het verhaal volgt dezelfde hoofdrolspelers als altijd, Trevor, Michael en Franklin, klaar om paniek te zaaien in de stad tussen criminele bendes, politie achtervolgingen en ga zo maar door. De gameplay is uitgebreid, vol activiteiten en met een enorme spelkaart die een online modus bevat.