JetJat: ’s werelds kleinste drone met ingebouwde camera

JetJat is de kleinste drone op de markt met ingebouwde camera, éénknopsbediening en streaming beelden naar je smartphone

We denken aan de perfecte drone voor elke beginner. Eerst en vooral, het moet gemakkelijk zijn om te vliegen. Klein genoeg om comfortabel mee te nemen. En het moet ook een ingebouwde camera hebben voor het maken van video’s en foto’s. De lijst is compleet: de naam is JetJat Ultra Nano Drone.

JetJat is de kleinste drone met een ingebouwde camera op de markt. Hij past praktisch in de palm van je hand. Maar zijn sterke punt is hoe gemakkelijk hij te bedienen is. Je kunt ermee vliegen met slechts een aanraking. Slechts één knop voor opstijgen, hoogteregeling en een perfecte landing. U kunt dan uw eigen rijervaring kiezen op basis van uw kennis van drones. De vluchtinstellingen van JetJat zijn onderverdeeld in drie niveaus: beginner, gevorderde en veteraan. En de vier propellers plus gyroscoop stabilisatie zorgen ervoor dat de drone zeer solide vliegt.

Bediening van de camera vanaf je smartphone

(Overgenomen van YouTube)

Een ander aspect dat de JetJat zeer interessant maakt is de mogelijkheid om hem te synchroniseren met een smartphone. Op die manier kunnen we op elk moment zien wat de camera opneemt. De resolutie van de camera is 640×480 pixels. De gegarandeerde vliegtijd is ongeveer vijf minuten en met 25-30 minuten moet het opladen voltooid zijn. Hij kan ook ’s nachts vliegen en worden herkend dankzij de LED’s die op de bovenkant van de drone zijn aangebracht. In combinatie met het C-Future vizier van Tamo kunt u de beelden van de drone in virtual reality bekijken. Het VR apparaat wordt echter apart van de JetJat verkocht. Hij wordt verkocht in twee kleuren, wit of zwart. Je hebt $130 nodig om hem te kopen, hoewel hij de laatste weken op de TNW website wordt aangeboden voor $99.

Sommige van de video’s in deze sectie zijn van het internet gehaald, en worden daarom geacht tot het publieke domein te behoren. Indien de proefpersonen in deze video’s of de auteurs bezwaar hebben tegen de publicatie, kunt u eenvoudig om verwijdering verzoeken door een e-mail te sturen naar: [email protected]. We zullen de video zo snel mogelijk verwijderen.

.