Nikon D5600, de met smartphone verbonden DSLR-camera

De nieuwe Nikon D5600 DX-formaat DSLR is perfect voor wie de eindeloze creatieve mogelijkheden wil verkennen die fotografie biedt

De nieuwe DSLR breidt de reeks camera’s uit die zijn uitgerust met SnapBridge om herinneringen direct te delen: van schaduwspel in de zon tot films die vanuit ongewone perspectieven zijn genomen. De enige beperking is, zoals altijd, uw verbeelding.

Met de Nikon D5600 en Nikon SnapBridge kunnen gebruikers de camera automatisch synchroniseren met hun smartapparaat en direct beelden van spiegelreflexkwaliteit delen, waar ze ook zijn via een Bluetooth-verbinding. SnapBridge maakt ook gebruik van Bluetooth low energy-technologie om een constante, energiebesparende verbinding tussen de D5600 en een smartphone of tablet tot stand te brengen. Met SnapBridge kunt u ook uw aangesloten apparaat gebruiken om eenvoudig beelden over te brengen en opnamen op afstand te maken met behulp van de ingebouwde Wi-Fi-module van de camera.

(overgenomen van YouTube)

Sommige video’s in dit gedeelte zijn afkomstig van het internet en behoren tot het publieke domein. Indien de proefpersonen in deze video’s of de auteurs bezwaar hebben tegen de publicatie, kunt u eenvoudig om verwijdering verzoeken door een e-mail te sturen naar: [email protected]. We zullen de video zo snel mogelijk verwijderen.

.