Locke and Key 2: previews en releasedatum

Het wachten op de nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Locke & Key is voorbij: wat zal er gebeuren met de drie broers en de sleutels?

De graphic novel van Joe Hill en Gabriel Rodríguez komt terug: het tweede seizoen is binnenkort beschikbaar met 10 gloednieuwe afleveringen die fans blij zullen maken. Het wachten is voorbij. Locke & Key landt in de komende weken, streaming, op Netflix voor zijn tweede hoofdstuk. De cast heeft aangekondigd dat een derde seizoen al in de pijplijn zit en de anticipatie groeit.

Locke & Key’s eerste seizoen, uitgebracht in 2020, vertelde het verhaal van drie broers die, na de dood van hun vader, met hun moeder verhuizen naar hun voorouderlijk huis. Hun vader werd vermoord en na de ontdekking van sleutels met magische kracht verandert hun leven drastisch. Het filmen voor dit tweede seizoen van Locke & Key begon in september 2020 en eindigde in april van dit jaar. In deze uren kondigde het platform Netflix aan wanneer Tyler, Kinsey en Bode zullen terugkeren om het op te nemen tegen de demon die de familiesleutels wil overnemen. Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven die ons het laatste nieuws en de releasedatum geeft voor Locke & Key 2.

Locke & Key 2: Where to Start

In het tweede seizoen van Locke & Key pakken we de draad precies op waar het eerste seizoen ophield. De demon Dodge was erin geslaagd om te ontsnappen aan de aanval van de Locke broers. Het schepsel was er ook in geslaagd Cabe’s lichaam over te nemen en zwoer niet op te geven voordat het de kostbare sleutels had. Een vreemde en duistere entiteit was Eden’s lichaam binnengedrongen.

De magische sleutels staan altijd centraal in het verhaal en zullen dat ook in dit tweede seizoen weer zijn. Ze zijn erg belangrijk, zowel vanwege de krachten die ze kunnen onthullen als omdat ze waarschijnlijk verband houden met de mysterieuze dood van de vader van de drie broers.

Op 22 oktober zullen we te weten komen wat de Dodge-Cabe demon zal doen om de sleutels te bemachtigen: nieuwe sleutels smeden.

Joe Hill

De maker van de serie is absoluut in zijn nopjes met het werk dat de showrunner en de Netflix-productie hebben geleverd. De uitgezonden teaser, waarin tijdens de finale de releasedatum voor het tweede seizoen wordt aangekondigd, geeft volledig uitdrukking aan de weg naar succes die Locke & Key heeft afgelegd, aldus Joe.