Hoe stream je Baby 2 van Netflix

Ontdek hoe je Baby 2 streamt, een Netflix-geproduceerde serie die vanaf 18 oktober 2019 online beschikbaar is

De brutaliteit van Ludovica en Chiara, de schoonheid en ondeugendheid van “Mamma Roma”, de sprookjeswereld van Parioli. Dit alles en nog veel meer vormt het decor van Baby 2, het tweede seizoen van een van de originele Netflix-producties gemaakt in Italië. Een modern verhaal, met veel duistere punten en handelend over een van de verhalen die de publieke opinie het meest heeft geschokt in het laatste decennium.

Een ring van “baby call girls” van “de rijken van Rome” die zich alleen voor geld prostitueerden. In Baby 2 vinden we Ludovica en Chiara terug, die nu volkomen op hun gemak een dubbelleven leiden: overdag zijn ze meisjes uit de wijk Parioli die naar de particuliere middelbare school Collodi gaan, ’s nachts zijn ze baby call girls die betaald worden door mannen die veel ouder zijn dan zij. Baby 2 is een exclusieve aflevering van Netflix en om de zes afleveringen van het tweede seizoen te bekijken, moet je abonnee zijn. Hier lees je hoe je Baby 2 streaming kunt kijken.

Baby 2, previews

Als het eerste seizoen van Baby je met een zure smaak in de mond achterliet, zal Baby 2 je choqueren. Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste eindigde, met Fiore die de “baby call girls” ring in de wijk Parioli heeft “veroverd” en klaar is om de illegale handel over te nemen. Ludovica en Chiara zijn klaar om de beslissende sprong te maken: overdag meisjes van “Roma bene”, ’s nachts prostituees. De zes afleveringen van het tweede seizoen zullen volledig gewijd zijn aan hun leven, openbaar en privé. Een plot dat hen uiteindelijk zal leiden tot het maken van moeilijke keuzes, zeker voor zestienjarige meisjes.

Hoeveel afleveringen zitten er in Baby 2

Zoals met het eerste seizoen is gebeurd, bestaat Baby 2 uit zes afleveringen van ongeveer 45-60 minuten. Hier is de lijst met afleveringen:

Aanval 1 – #justagame

Aanval 2 – Relaunch

Aanval 3 – Ghosts

Aanval 4 – Truth or Dare

Aanval 5 – Dead End

Aanval 6 – Baby

Wanneer komt Baby 2 uit

Baby 2 is vanaf 18 oktober 2019 beschikbaar op Netflix. Omdat het een serie is die door Netflix wordt geproduceerd en uitgebracht, worden alle afleveringen van het tweede seizoen tegelijkertijd uitgebracht.

Waar Baby 2 op tv te kijken

Om Baby 2 op tv te kijken moet je een Netflix-abonnee zijn en een smart-tv hebben die de app ondersteunt . U kunt ook een Android TV-box op de HDMI-uitgang van uw tv aansluiten en Netflix installeren.

Hoe streamt u Baby 2

Een van de geheimen van het succes van Netflix is de mogelijkheid om inhoud onderweg te bekijken, op elk gewenst moment met een van de vele ondersteunde apparaten. Baby 2 kan op elk moment van de dag worden gestreamd, zonder aan een vast tijdschema te moeten vasthouden. Om Baby 2 te streamen moet je een Netflix-abonnee zijn en een apparaat gebruiken waarop de app is geïnstalleerd.

Baby 2 streamen is heel eenvoudig: start de app, voer je inloggegevens in en klik op het vakje gewijd aan de tv-serie op de startpagina. Er wordt een tabblad geopend met de zes afleveringen van Baby 2 en als u op een van de afleveringen klikt, begint de tv-serie te streamen. U hoeft niet van taal te veranderen: de TV-serie wordt in het Italiaans geproduceerd en begint automatisch in de oorspronkelijke taal.