HP voegt telefonische ondersteuning toe aan Lifetime Warranty

Met HP Lifetime Warranty 2.0 kunnen klanten tot drie jaar lang gratis, 24 uur per dag telefonische software-ondersteuning krijgen. De service, die in de aankoopprijs is inbegrepen, geldt voor HP Flexcampus, HP Flexbranch en kleinzakelijke oplossingen.

HP Lifetime Warranty 2.0 omvat vervanging van hardwarecomponenten zoals ventilatoren en voedingen op de volgende werkdag, technische ondersteuning en gratis software-updates gedurende de levensduur van het product.

“Netwerken hebben tegenwoordig altijd ondersteuning nodig om netwerkonderbrekingen en downtime te voorkomen”, zegt Rob Enderle, hoofdanalist bij de Enderle Group. “HP’s Lifetime Warranty 2.0 is een uitbreiding op de bestaande service, die hardwarevervanging de volgende dag garandeert, en is het eerste bedrijf dat telefonische ondersteuning op elk moment aanbiedt. Met de nieuwe service kunnen gebruikers geld besparen en de beschikbaarheid van hun netwerk verbeteren.”

Naast Lifetime Warranty 2.0 biedt HP nog andere diensten voor een ononderbroken werking:

  • HP Proactive Care biedt een extra niveau van ondersteuning voor bedrijven met complexe IT-omgevingen. De technologie-experts van HP en geautoriseerde Service One-partners zijn ontworpen om potentiĆ«le problemen op te sporen voordat ze zich voordoen, zodat uitval kan worden voorkomen.
  • HP netwerkontwerp-, verificatie- en inbedrijfstellingsservices bieden gebruikers netwerkexperts om passende oplossingen te vinden en deze snel in bedrijf te stellen.