Also voegt Anker toe aan zijn portfolio

Vanaf nu zijn de producten van de fabrikant Anker te koop via de distributeur Also. Naast powerbanks en oplaadkabels omvat het productportfolio van het in Shenzhen gevestigde bedrijf ook speakers, koptelefoons en projectoren.

De distributeur heeft ook een distributieovereenkomst gesloten met de Chinese oplaadtechnologie-specialist Anker. Gespecialiseerde handelspartners hebben voortaan automatisch toegang tot het productassortiment van Anker in de online shop van de distributeur. De portefeuille van het in Shenzhen gevestigde bedrijf omvat power banks, wandladers, draadloze opladers, oplaadkabels en autoladers.

Daarnaast bestrijkt het bedrijf nog andere productgebieden: Onder het merk “Soundcore” produceert de fabrikant luidsprekers en hoofdtelefoons en onder de naam “Nebula” zijn mini-beamers te vinden. “Eufy” is ook een Anker merk. Het staat voor thuisbeveiligingsproducten met intelligente oplossingen zoals IP-camera’s met batterijvoeding en cloud-onafhankelijke camera’s, deurbellen en bewegingssensoren, maar ook huishoudtoestellen zoals stofzuigrobots, weegschalen voor in de badkamer en stofzuigers op batterijen.