“Zoom Phone” via het kanaal

Het Amerikaanse softwarebedrijf Zoom breidt zijn marktaanwezigheid in de DACH-regio verder uit en doet daarbij steeds meer een beroep op het kanaal. Het “Zoom Phone” cloud telefoonsysteem is nu ook te verkrijgen via distributeur Kern & Stelly.

Na de aankoop van de UC-divisie van eLink treedt Kern & Stelly op als “Zoom Master Agent”. Met onmiddellijke ingang verdeelt de in Hamburg gevestigde VAD ook het cloud-telefoonsysteem voor ondernemingen “Zoom Phone”. De oplossing voor cloud-telefonie is speciaal ontwikkeld voor het Zoom-platform. Het omvat traditionele PBX-functies met de mogelijkheid om op verschillende apparaten te werken en actieve gesprekken te schakelen tussen bureautelefoon, smartphone en desktop-app via call flip. Hiervoor zijn verschillende desktop- en mobiele apps beschikbaar. Met hen kan bijvoorbeeld een gesprek met één klik worden omgezet in een zoom-meeting. Aangezien ook SIP-gebaseerde VoIP-bureautelefoons kunnen worden geïntegreerd, kan een klassieke telefoonconferentie worden gehouden via het cloud-telefoonsysteem.

De oproepfuncties van “Zoom Phone” omvatten ook het doorschakelen en beheren van oproepen met wachtrijen en voicemailfuncties via oproeplijsten en opnamemogelijkheden. De afzonderlijke functies zijn samengebracht in een administratie-interface via welke de instellingen kunnen worden beheerd. Bovendien kunnen optionele servicepakketten worden geïntegreerd, zoals het Zoom Phone Power Pack voor eenvoudige verwerking van zeer grote gespreksvolumes, zoals in callcenters.

>