Kern & Stelly herschikt managementposities

In het kader van een interne reorganisatie neemt Nadine Daniel, hoofd verkoop bij de in Hamburg gevestigde distributeur Kern & Stelly, de functie van hoofd fabrikantendirectie over. Arne Beismann, die voorheen verantwoordelijk was voor de buitendienst, neemt haar vorige functie over.

De in Hamburg gevestigde speciale distributeur Kern & Stelly Medientechnik heeft zijn team uitgebreid en betrekt daarmee nieuwe structuren. In het kader daarvan heeft het vroegere hoofd verkoop, Nadine Daniel, de functie van hoofd fabrikantenbeheer overgenomen, die als functie nieuw is gecreëerd. Haar taken in deze functie zijn onder andere het coördineren van de samenwerking met fabrikanten en het verdiepen van partnerschappen.

Arne Beismann, die voorheen verantwoordelijk was voor de buitendienst, is doorgegroeid naar de functie van algemene verkoopmanager. Kern & Stelly heeft met name het verkoopteam versterkt door uitbreiding van het personeelsbestand. Wat de verkoop betreft, zegt de distributeur dat hij een consultatieve benadering volgt. “Adviesvaardigheid is onze grote kracht bij Kern & Stelly en wat het belangrijkst is voor de vakhandel”, aldus Beismann,

Elf jaar in functie

Daniel bekleedde sinds augustus 2017 de functie van verkoopleider. Tot dan had de zakenvrouw meer dan elf jaar de leiding gehad over de interne verkoop. Voordat ze bij Kern & Stelly aan de slag ging, werkte ze negen jaar als documentalist bij het Duitse Persbureau (DPA).

Beismann stond sinds februari 2019 aan het hoofd van de buitendienst van de distributeur. Tot die tijd was de manager als area sales manager verantwoordelijk voor Zuid-Duitsland. Voordat hij in het najaar van 2014 bij Kern & Stelly in dienst trad, werkte de sales professional als Sales Manager bij Promethean, een aanbieder van oplossingen voor de onderwijsmarkt. Daarvoor werkte hij als account manager bij het in Neurenberg gevestigde systeemhuis MR Datentechnik.