Twee nieuwe verkoopdirecteuren bij Avast Business

Avast Business blijft zijn wereldwijde verkooplandschap uitbreiden en heeft twee medewerkers die al lang in dienst zijn gepromoveerd tot verkoopdirecteuren. Met hun verantwoordelijkheidsgebieden bestrijken Thomas Hefner en Daniel Parks nu de hele wereld.

Met onmiddellijke ingang zijn Thomas Hefner en Daniel Parks verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop van Avast Business. Hefner is nu Sales Director DACH- & Benelux, en Daniel Parks neemt de leiding over als Sales Director voor het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld. De twee ervaren managers zullen de ondersteuning voor kanaalpartners in hun respectieve regio’s uitbreiden en intensiveren. “Hun bijdrage zal van cruciaal belang zijn voor de geplande uitbreiding van ons productportfolio, de uitbreiding van onze kanaalondersteunende diensten en de versterking van onze wereldwijde aanwezigheid”, zegt Vita Santrucek, General Manager voor Avast Business, over de promotie.

Thomas Hefner heeft meer dan 25 jaar ervaring in kanaalverkoopmanagement. De afgelopen vijf jaar was hij Senior Sales Manager DACH bij Avast Business. In dezelfde functie was hij eerder gedurende zes jaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Kaseya in de DACH-regio. Daarvoor bekleedde hij managementfuncties bij Maxdata en Actebis.

Daniel Parks, Sales Director for UK and RoW at Avast

Daniel Parks, Sales Director for UK and RoW at Avast

Daniel Parks kwam in 2016 bij Avast van AVG, waar hij verantwoordelijk was voor het beheer van verkoop, partners en directe kanalen bij Avast. Tijdens zijn zes jaar bij AVG bekleedde hij leidinggevende posities in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.