Ingram Micro benoemt Martin Hümmecke tot Hoofd DC/POS Business

Sinds 1 september is Martin Hümmecke als Senior Manager Sales voor de Data Capture / Point-of-Sales (DC/POS) Business bij Ingram Micro verantwoordelijk voor de DACH-regio.

Martin Hümmecke was al enkele maanden op overgangsbasis verantwoordelijk voor de verkoop bij de Duitse DC/POS-vestiging in Wallenhorst. Sinds 1 september heeft hij ook de algehele verantwoordelijkheid voor DC/POS in de buurlanden Zwitserland en Oostenrijk. De afgestudeerde ingenieur elektrotechniek neemt daarmee de functie over van Jürgen Daldrup, die sinds de zomer van 2010 als Director Business Management DC/POS EMEA verantwoordelijk was voor de Europese inkoop.

Hümmecke is geen nieuw gezicht bij Ingram Micro. Voordat hij de verkoop in Wallenhorst overnam, bouwde hij de verkoopvestiging in Lippstadt op en leidde deze met succes. Voor zijn carrière bij Ingram Micro werkte hij voor het distributiebedrijf Peacock AG in Wünneberg-Haaren als Key Account Manager.

“Ik kijk ernaar uit om deze positieve ontwikkeling van onze nog jonge DC/POS-divisie voort te zetten met een geweldig team van specialisten hier in Wallenhorst. Ons uitgesproken doel is om Ingram Micro ook in de DC/POS-distributie tot voorkeurspartner te maken,” aldus Hümmecke over zijn nieuwe uitdaging.