SEO-diensten

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) -diensten zijn diensten die worden aangeboden door een marketingbureau om een ​​bedrijf te helpen een website of webpagina te verbeteren, zodat het de organische verkeerskwaliteit en kwantiteit van zoekmachines verhoogt. Succesvolle SEO betekent dat een webpagina waarschijnlijk hoger op de resultatenpagina van een zoekmachine (SERP) verschijnt. De meest populaire zoekmachine is Google, maar andere zoekmachines (Bing, Yahoo, DuckDuckGo, etc.) hebben ook hun eigen unieke algoritmen voor het crawlen van webpagina’s en het retourneren van de beste zoekresultaten.

Meestal huurt een bedrijf een SEO-serviceprovider in om de organische zoekresultaten van Google te verbeteren voor een bepaalde reeks relevante zoekwoorden.

Topdiensten voor zoekmachineoptimalisatie

SEO-serviceproviders moeten deze belangrijke services in hun aanbod opnemen:

SEO audit

Een SEO-audit is het proces waarbij wordt geanalyseerd hoe goed een aanwezigheid op het web zich verhoudt tot best practices voor SEO. Een SEO-provider moet de huidige strategie van een bedrijf grondig onderzoeken en analyseren waar het bedrijf uitblinkt en waar het moet worden verbeterd. De audit zal kijken naar websitefuncties die traditioneel worden gebruikt om de SERP-ranking van een website te bepalen, inclusief gebroken links, paginatitels en alt-tekst van afbeeldingen.

Concurrentie-analyse

Concurrentieanalyse omvat het onderzoeken van de links, trefwoorden en inhoud van concurrerende websites om de meest succesvolle elementen van deze tactieken reverse-engineeren in de eigen SEO-strategie van een bedrijf. Een SEO-provider moet online en offline concurrenten onderzoeken en de SEO-strategie van een bedrijf dienovereenkomstig aanpassen.

Aangepaste strategie

Een SEO-provider moet de SEO-benadering van een bedrijf afstemmen op hun niche en specificaties om het meeste rendement op de investering te behalen; een strategie op maat heeft voor de meeste klanten een hoge prioriteit.

Off-page optimalisatie

Off-page optimalisatie richt zich op het bouwen van links van gezaghebbende en relevante sites. Linkbuilding leidt verkeer terug naar de website van een bedrijf en laat zoekmachines zien dat een site een goede reputatie heeft.

On-page optimalisatie

Optimalisatie op de pagina richt zich op gebruikerservaring en het optimaliseren van pagina-inhoud voor relevante zoekwoorden. Een SEO-provider onderzoekt relevante zoekwoorden met een sterk zoekvolume, zorgt ervoor dat de inhoud op de pagina voldoet aan de zoekopdracht en intentie van de gebruiker en brengt interne links in evenwicht met relevante en gerenommeerde uitgaande links.

Maandelijkse rapporten

Een SEO-provider moet maandelijkse prestatierapporten verstrekken die aangeven hoe goed de geïmplementeerde SEO-strategie werkt. Dit rapport kan betrekking hebben op organisch verkeer, conversieratio en posities in zoekresultaten.

Populaire SEO-serviceproviders

Topleveranciers die SEO-services aanbieden, zijn onder meer:

  • Recht naar het noorden
  • Ontsteek zichtbaarheid
  • WebFX
  • SociaalSEO
  • Zegevierend