C4B met nieuwe dubbele leiding

De in Germering gevestigde UC-fabrikant C4B breidt zijn raad van bestuur uit. Met onmiddellijke ingang zal Stephan Krä de vorige algemeen directeur en stichtend lid Bernd Woköck in het managementteam ondersteunen. Krä moet de groei van het bedrijf verder uitbouwen.

Stephan Krä is nu een nieuw lid van de raad van bestuur van C4B en zal samen met langjarig bestuurslid en oprichtend lid Bernd Woköck de activiteiten van de UC-fabrikant leiden. Krä is verantwoordelijk voor de gebieden verkoop, marketing, financiën en HR.

De dubbele functies zijn bedoeld om de groei van het in Germering gevestigde bedrijf te stimuleren. Daartoe investeert C4B niet alleen in zijn kernproduct, het UC-platform XPhone Connect, maar is het ook van plan zijn personeelsbestand uit te breiden. Wat de verkoop betreft, zegt Krä dat het bedrijf voor honderd procent op het kanaal zal blijven vertrouwen.

“Wij willen onze klassieke sterke punten, zoals marktnabijheid, in de toekomst aanzienlijk uitbreiden door innovaties die met name voor de DACH-regio interessant zijn, sneller en gerichter in het product te brengen”, licht Krä zijn doelstellingen toe.