Tech Data Mobile verhuist naar München

Het Tech Data Mobile team is nu verhuisd naar München en wil zowel de productbreedte als de productdiepte optimaliseren.

Aan het einde van het derde kwartaal werd in München al de beslissing genomen om het Tech Data Mobile team van Georgsmarienhütte naar München te verhuizen. Het belangrijkste doel in Tech Data Mobile’s boekjaar 2016/17, dat net is begonnen, is het aanzienlijk uitbreiden van de fabrikantportfolio.

“We staan op het punt om verschillende exclusieve fabrikantovereenkomsten te tekenen met leveranciers van mobiele beveiligingsoplossingen, waardoor we onze verkooppartners speciale oplossingen kunnen bieden, met name op het gebied van enterprise mobility management en mobile device management,” zegt Sven Hollemann, Managing Director Tech Data Mobile.

Tegelijkertijd is er, als gevolg van de digitale transformatie die steeds meer voorkomt in verschillende industrieën en bedrijfsgebieden, een steeds sterkere fusie tussen de IT- en mobiele business, aldus de distributeur.

“Met onze Collection of Specialists zullen we absoluut tegemoetkomen aan toekomstige trendonderwerpen en aan de eisen van het kanaal. Met onze nu gerealiseerde ruimtelijke fusie in München is voor mij de cirkel rond – in de kortst mogelijke tijd is een aanzienlijk snellere en diepgaandere samenwerking tussen onze verschillende specialistische teams over de divisies heen tot stand gekomen. Ik verwacht dat de resulterende synergieën, ideeën en procesoptimalisaties de marktpositie van Tech Data Mobile duidelijk zullen versterken en uitbreiden,” aldus Hollemann. “Ik ben bijzonder verheugd dat we voor de locatie in München medewerkers uit Georgsmarienhütte hebben kunnen werven en dat we nu kunnen beginnen met de verdere uitbreiding van het gespecialiseerde Tech Data Mobile-team.”