Gebecom zoekt partners voor VoIP-video-oplossing

Softwareontwikkelaar Gebecom zoekt in heel Europa partners voor zijn video-oplossing, die speciaal is afgestemd op de Siemens Open-Stage telefoonfamilie. Het bedrijf biedt momenteel intensieve technische en verkooptrainingen aan.

Op Systems 2008 presenteerde Gebecom voor het eerst zijn “g-Sec” video-oplossing voor de Siemens Open-Stage 60 en 80 SIP en HFA VoIP-telefoons. De software kan ook worden gebruikt op de Swyx L660 en L80 en op de Octophon F660 en F680.

Met g-Sec kunnen video’s in realtime worden verzonden naar IP-telefoons, webbrowsers of mobiele terminals. Tot 25 beelden worden per seconde afgespeeld. Bovendien kan de oplossing ook worden gebruikt voor sensorgestuurde bewegingsdetectie. g-Sec is geschikt voor kleine en middelgrote installaties met enkele honderden camera’s en telefoons. Het is mogelijk om meerdere camera’s vanaf één eindapparaat te bedienen. Dit maakt de software niet alleen interessant voor videoconferenties, maar ook voor bewakingstoepassingen.

Een webbrowser is alles wat nodig is voor afspelen en configuratie. Volgens de fabrikant wordt de g-Sec-software met slechts een paar muisklikken op de geselecteerde IP-telefoons geïnstalleerd.

Op zoek naar partners

Nu is de ontwikkelaar op zoek naar distributiepartners. “Samen kunnen we aanzienlijk meer bereiken”, zegt Bertram Geck, oprichter en algemeen directeur van Gebecom. “Aangezien wij onze oplossingen uitsluitend indirect distribueren, zijn wij voor de Europese markt op zoek naar partners met wie wij ons succes verder kunnen uitbouwen.”

Om deze reden leidt Gebecom zijn dealers intensief op in technologie- en verkoopthema’s, en laat hen daarnaast kennismaken met de functies en unique selling points, alsmede met diverse toepassingsscenario’s. Informatie over implementatie- en interfacethema’s ronden het geheel af.

Dealers die geïnteresseerd zijn in een partnerschap kunnen contact opnemen met Bertram Geck via [email protected] of door te bellen naar 089 / 780728888.