Infinigate en CyberArk breiden samenwerking uit

De distributeur Infinigate distribueert nu de Privileged Access Management-oplossingen van CyberArk. De twee bedrijven werken al samen in het Verenigd Koninkrijk en willen de samenwerking nu uitbreiden naar de DACH-regio.

Zelden is er zoveel vraag geweest naar Privileged Access Management-oplossingen als nu. Voor de fabrikant CyberArk, die dergelijke oplossingen aanbiedt, komt de distributieovereenkomst met de distributeur Infinigate net op tijd. Omdat de fabrikant zijn eigen beveiligingsoplossingen via het partnerecosysteem nog breder in de markt wil positioneren. De twee bedrijven werken al samen in het Verenigd Koninkrijk, en nu wordt de samenwerking uitgebreid voor de DACH-regio.

Robert Scicolone, Managing Director bij Infinigate, is er ook van overtuigd dat CyberArk een nuttige aanvulling is op het portfolio van Infinigate: “Van het beheer van klassieke admin-accounts en toegang op afstand tot least privilege-beleid voor gebruikers – CyberArk beschermt alle geprivilegieerde toegangsgegevens van gebruikers, apparaten en applicaties in netwerken, cloud-omgevingen en hybride infrastructuren.”