Hattrick voetbal voor Panda-detaillisten

Voor het Europees kampioenschap voetbal combineert Panda drie verschillende campagnes waarbij retailers kunnen winnen. Extra marge, langere serviceperiodes en drie Panda-kickers moeten de voetbalkoorts aanwakkeren.

Panda gaat in het offensief met een EK-campagne: De gecombineerde promotie bestaat uit een nieuwe editie van twee succesvolle campagnes van vorig jaar en een uitgebreide marge voor de gespecialiseerde handel.

Als onderdeel van de “3 voor 2 eindklanten”-promotie krijgen alle eindklanten die zich voor twee jaar abonneren op een van de twee oplossingen “Panda Security for Business” en “Panda Security for Enterprise”, de bijbehorende licentie voor een extra jaar gratis. Het komt erop neer dat dealers tegen een lagere prijs kunnen verkopen.

De beveiligingsfabrikant voegt een extra marge van acht procent toe aan alle cross-updates voor gespecialiseerde dealers: dealers die hun klanten overhalen om van een ander beveiligingsprogramma over te stappen op een Panda-product, ontvangen deze extra bonus bovenop de reguliere marge. Naast de tweejarige licenties voor de producten geeft de fabrikant met deze actie nog een jaar weg.

De derde actie is een prijsvraag: om de vakhandel warm te laten draaien, verloot Panda onder de deelnemers drie hoogwaardige voetbaltafels, die versierd zijn met de naam van de fabrikant. De voetbalpromotiehattrick loopt tot 28 juni, de dag voor de grote finale van het Europees kampioenschap.