Hoe het Europees kampioenschap voetbal onder-21 live te bekijken

Het Europees kampioenschap voetbal onder-21 zal door Rai worden uitgezonden en het zal mogelijk zijn om het live te streamen op het RaiPlay-platform. Zo doe je dat

De zomer breekt aan en om het gemis van het kampioenschap van de Serie A goed te maken, nemen we genoegen met elk soort wedstrijd. Gelukkig is het deze zomer de beurt aan het Europees kampioenschap onder-21 jaar, een evenement waarbij de beste jongeren van Europa op het veld staan. De televisierechten zijn verworven door Rai, dat ook de Europese Onder-21 live zal uitzenden via streaming op het Raiplay platform.

Het Italiaanse nationale team gecoacht door Luigi Di Biagio zal in Polen een goede kans maken op de eindoverwinning. De ploeg is één van de beste van de laatste jaren en telt spelers die reeds hun debuut hebben gemaakt in het nationale seniorenteam (Donnarumma, Rugani, Bernardeschi, Gagliardini en Berardi). Het Onder 21-team zal het in de groep moeten opnemen tegen Duitsland, Denemarken en Tsjechië: de eerste drie in de groep en de op één na beste gaan door naar de halve finales. Zodra ze de halve finale bereiken, zullen de Onder-21’s op gelijke voet staan met de andere Europese grootmachten (Spanje, Portugal, Engeland en titelverdediger Zweden).

Hoe het Europees kampioenschap voetbal onder-21 te volgen in streaming op Rai

De wedstrijden van het nationale elftal zullen live op Rai worden uitgezonden, maar degenen die ze niet vanuit hun luie stoel kunnen bekijken, hoeven niet te wanhopen, want het zal mogelijk zijn om de wedstrijden van de Onder-21’s in live streaming op het RaiPlay-platform te volgen. Om gratis naar het Europees Onder 21 te kijken, hoeft u alleen maar verbinding te maken met de website van RaiPlay en af te stemmen op het kanaal van de wedstrijd: de wedstrijden van het Italiaanse nationale elftal worden uitgezonden op Rai 1, terwijl de andere op RaiSport. Alle wedstrijden van het Europees kampioenschap onder-21 jaar (inclusief halve finales en finales) zullen gratis te zien zijn in live streaming op RaiPlay: het belangrijkste is om op het juiste moment verbinding te maken met het platform.

.