Ingram biedt Symantec aan via cloudplatform

De distributeur Ingram Micro brengt nu Symantec’s Endpoint Protection Cloud op de markt via zijn Duitse marktplaats.

Het portfolio van Ingram Micro’s cloudmarktplaats wordt steeds groter. De in Dornach bij München gevestigde distributeur brengt de Endpoint Protection Cloud van Symantec nu via zijn Duitse platform op de markt. Het gaat om software voor beveiligingsbeheer die als een dienst wordt aangeboden en waarmee Symantec zich op kleine en middelgrote klanten richt. De clouddienst is ontworpen om hen te helpen de kwetsbaarheden en beveiligingsrisico’s van hun eindpunten te minimaliseren.

Met de Cloud Marketplace exploiteert Ingram Micro een geautomatiseerd platform dat resellerpartners helpt clouddiensten in te kopen, aan hun eindklanten te leveren en hen voor de diensten te factureren. De Endpoint Protection Cloud is echter niet alleen geschikt voor wederverkoop. Volgens de distributeur opent het ook de mogelijkheid voor systeemhuizen om de bescherming van de eindapparaten van hun klanten als een dienst of beheerde dienst aan te bieden.

De cloudoplossing van Symantec, die via een centrale console wordt beheerd, combineert functies voor de beveiliging, het beheer, de mobiliteit en de versleuteling van pc’s, notebooks, tablets of andere mobiele apparaten. Reseller-partners kunnen zo “de apparaten van hun eindklanten probleemloos inzetten en ze snel en gemakkelijk beheren en beschermen”, aldus het Ingram Micro-bericht.

Meer over de Cloud Marketplace

Voor meer informatie over de Cloud Marketplace kunnen resellers bellen naar 089/4208-1177, mailen of kijken op www.ingrammicrocloud.de.