Littlebit en Asus werken samen

Vanaf nu zijn Asus-producten zoals mainboards, grafische kaarten, netwerkapparatuur en monitoren bij Littlebit Technology in Duitsland verkrijgbaar. Vooral de partners van Littlebit zullen profiteren van de uitbreiding van het portfolio.

Door het strategische partnerschap met Asus breidt distributeur Littlebit zijn assortiment componenten verder uit. De IT-distributeur en dienstverlener met vestigingen in de DACH-regio en Nederland is gespecialiseerd in PC-componenten en randapparatuur. Naar eigen zeggen is Littlebit de marktleider in de groothandel in opslagmedia zoals SSD’s en harde schijven. Asus wordt beschouwd als een van de grootste fabrikanten van consumentennotebooks ter wereld. Het portfolio omvat echter ook mainboards, grafische kaarten, optische drives, LCD-schermen, desktop PC’s, Eee Box en All-in-One PC’s, notebooks en netbooks, tablets, servers, multimedia-, WLAN- en netwerkapparatuur en mobiele telefoons.

Omdat alle componenten voor PC’s of servers nu bij Littlebit uit één bron verkrijgbaar zijn, kunnen systeemintegrators en VAR’s hun klanten een consistent portfolio bieden. De klanten zullen op hun beurt in de toekomst profiteren van de speciale programma’s van de fabrikant. “In het kader van “one-stop-shopping” is het mogelijk om alle componenten voor pc’s of servers bij Littlebit te verkrijgen,” merkt Dragan Davidovic op, Business Development Manager van Littlebit.