Orange Cyberdefense en Veracode werken samen

Om zijn aanwezigheid in de DACH-regio te vergroten en klanten 24/7 ondersteuning te bieden, gaat Veracode een samenwerking aan met Orange Cyberdefense. Naast een cloudgebaseerd analyseplatform omvat het portfolio ook trainingen voor ontwikkelaars.

Orange Cyberdefense, leverancier van managed security services (MSS), en Veracode, leverancier van applicatiebeveiligingsoplossingen (AppSec), zijn een samenwerking aangegaan. Hiermee distribueert de dienstverlener niet alleen de oplossingen van de Amerikaanse fabrikant, maar neemt hij ook de advisering voor de implementatie van de software op zich.

Door de samenwerking wil Veracode zijn aanwezigheid in de DACH-regio uitbreiden en klanten 24 uur per dag ondersteuning garanderen. Het portfolio omvat oplossingen op het gebied van applicatie-analyse, developer enablement en AppSec governance. De diensten worden beheerd via een cloud-native platform. Met dit aanbod vult Orange zijn eigen dreigings- en verdedigingsdiensten aan. Gemeenschappelijke klanten hebben ook opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s beschikbaar. “Elke grotere organisatie en onderneming is tegenwoordig automatisch ook een softwarebedrijf”, zegt Matthias Rosche, Managing Director bij Orange. “Een veilig softwareontwikkelingsproces is daarom essentieel voor zakelijk succes.”