Nieuwe Channel Marketing Manager bij Fujitsu

Op 1 april 2014 heeft PFU Imaging Solutions Neil Walker benoemd tot Channel Marketing Manager EMEA. De industrie-expert gaat zijn jarenlange kanaalervaring inzetten om de leidende marktpositie van Fujitsu-documentscanners verder uit te bouwen.

Het Fujitsu-bedrijf PFU Limited heeft Neil Walker benoemd tot de nieuwe Channel Marketing Manager. De opvolger van Robert Young, die een nieuwe functie binnen het bedrijf gaat bekleden, zal vanuit Londen de channelpartners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) ondersteunen. Zijn belangrijkste doel is om de leidende positie van Fujitsu op de markt voor professionele documentscanners verder uit te breiden.

Als ervaren expert binnen de branche wordt van hem verwacht dat hij een cruciale waarde zal toevoegen aan de partnergemeenschap. “Neil Walker brengt uitgebreide kanaal- en marketingexpertise en waardevolle knowhow naar ons bedrijf,” zegt Catrina Clulow, Marketing Director van PFU Imaging Solutions Europe Ltd, de fabrikant van Fujitsu-documentscanners. “We zijn ervan overtuigd dat zijn benoeming onze leidende positie op de scannermarkt in EMEA verder zal versterken en onze kanaalpartners nog meer zakelijke waarde zal opleveren.”

Neil Walker kan bouwen op meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kanaal- en productmarketing en consultancy voor diverse Britse technologiebedrijven en startende ondernemingen in Silicon Valley. Zijn carrière omvat ook diverse leidinggevende functies bij Cisco in de EMEA-regio.