MSI maakt Dirk Neuneier Channel Marketing Manager

Na een kortstondig gastoptreden bij Samsung keert Dirk Neuneier terug naar zijn oude werkgever, maar met nieuwe verantwoordelijkheden.

Als nieuwe Channel Marketing Manager zal Dirk Neuneier met onmiddellijke ingang de taken van Claudia Preiss overnemen. Preiss is begin van de maand overgestapt naar de distributeur Tech Data. Neuneier is geen nieuwkomer bij MSI. Hij was reeds Marketing Manager bij de IT fabrikant MSI van 2002 tot 2010. In maart vorig jaar stapte hij over naar Samsung als productmanager. Nu is hij terug op zijn oude werkplek.

Het doel

“Mijn doel is om meer marktconforme activiteiten voor de vakhandel en MKB-klanten te implementeren om ons assortiment notebooks, complete pc’s en componenten nog aantrekkelijker en bekender te maken. Daarnaast ligt de focus op de uitbreiding van de gespecialiseerde handel door uitbreiding van ons B2B-assortiment en de verdere verbreding van het gespecialiseerde handelsassortiment door een nieuwe business serie notebook- en PC-modellen”, schetst Neuneier zijn aandachtspunten.